Cuscus În Stil Marocan

Cuscus În Stil Marocan
Cuscusul în stil marocan necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 142 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați, sare, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Cuscus De Legume În Stil Marocan, Cuscus Marocan, și Cuscus Marocan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
3
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista