Cuscusul de orz vegetal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 925 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ulei de măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Couscous vegetal (Couscous aux L. gumes), Orz Vegetal, și Pilaf de legume și orz.
Instrucțiuni
1
Înmuiați năutul uscat în 3 căni de apă cel puțin 8 ore și până la 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut Uscat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Scurgeți nautul înmuiat și combinați cu 6 căni de apă rece într - o cratiță de 3 până la 4 litri și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se scurge și se lasă deoparte.
1
Prăjiți ușor șofranul într-o tigaie mică și uscată, la foc moderat, scuturând tigaia, doar până când este parfumată, aproximativ 1 minut, apoi transferați într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Înjumătățiți roșiile și carnea de grătar pe găuri rotunde mari ale unei răzătoare de cutie, aruncând pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
3
Puneți ulei, roșii rase, ceapă, piper, ghimbir, sare, pastă de roșii și șofran în porțiunea inferioară de cuscussire (sau în oală de 5 până la 6 litri) și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
șofran
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați apă și ras-el-hanout și aduceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El Hanout
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1
În timp ce bulionul se fierbe, puneți cuscusul într-un castron mare și larg și aruncați cu sare, apoi stropiți cu 2 linguri de ulei, frecând boabele între palme pentru a distribui uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați cuscusul cu 1 cană de apă călduță, frecând pentru a distribui uniform și rupând orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Presărați porțiunea superioară de cuscossire (dacă folosiți o strecurătoare sau un abur, tapetați cu pânză de brânză) cu cuscus într-un strat uniform, liber, fără ambalare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Puneți cuscusul peste bulionul fierbinte și aburul, neacoperit, până când aburul se ridică uniform pe suprafața cuscusului, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Transferați cuscusul în vasul curățat (rezervând pânză de brânză dacă utilizați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi presărați din nou cu 1 cană de apă și frecați ușor cuscusul între palme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Lăsați cuscusul să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
8
În timp ce cuscusul stă, adăugați morcovi și napi în bulion în cuscussire și reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Grăsime De Porc înapoi
Nap
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
9
Întoarceți cuscusul în vârful cuscusului și aburiți a doua oară, neacoperit, în același mod, până când aburul crește uniform pe suprafață, apoi transferați din nou în castron (rezervând pânză de brânză). Amestecați suficientă apă (1/2 până la 3/4 cană) în cuscus pentru a-l face să se unească atunci când o mână stoarsă își păstrează forma fără să se crape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Lăsați cuscusul să stea, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
11
În timp ce cuscusul stă, adăugați dovlecei, varză și dovlecei de nucă în bulion și gătiți, acoperite, până când legumele sunt aproape fragede, apoi adăugați naut fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(rezervati 1 Lingura)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
12
Frecați restul de 2 linguri de ulei în cuscus, apoi transferați deasupra cuscussire și aburiți cuscusul a treia oară în același mod ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1
Încălziți uleiul într - o tigaie de 7 până la 8 inci la foc moderat până când este fierbinte și gătiți migdalele, amestecând ocazional, până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Amestecați ușor 1/2 linguriță de harissa în bulion și serviți cuscusul cu legume, bulion, migdale prăjite, confit de ceapă roșie cu miere și harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Crostini Cu Usturoi, Optional
Harissa
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Notele bucătarilor: năutul uscat poate fi înmuiat cu 3 zile înainte, apoi gătit cu 2 zile înainte și răcit în lichidul de gătit, acoperit. Dacă nu aveți timp să înmuiați și să gătiți naut uscat, puteți folosi naut conservat clătit scurs. Bulionul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de a continua cu rețetă. Cuscusul poate fi făcut cu 2 ore înainte și păstrat cald, acoperit. Dacă nu aveți un cuscus, puteți folosi o oală de 5 până la 6 litri pentru a găti tocană de legume și o a doua oală pentru a aburi cuscusul peste apă, cum ar fi o oală largă prevăzută cu o strecurătoare sau o oală pentru paste prevăzută cu inserția pentru paste/aburi. Dacă găurile din strecurătoare sau abur sunt mari, tapetați cu un strat dublu de pânză de brânză. Dacă utilizați această metodă, gătiți tocanita parțial acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut Uscat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci