Cuscus De Orz Vegetal

Cuscus De Orz Vegetal
Cuscusul de orz vegetal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 925 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ulei de măsline, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Couscous vegetal (Couscous aux L. gumes), Orz Vegetal, și Pilaf de legume și orz.

Instrucțiuni

1
Înmuiați năutul uscat în 3 căni de apă cel puțin 8 ore și până la 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut UscatNăut Uscat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți nautul înmuiat și combinați cu 6 căni de apă rece într - o cratiță de 3 până la 4 litri și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se scurge și se lasă deoparte.
1
Prăjiți ușor șofranul într-o tigaie mică și uscată, la foc moderat, scuturând tigaia, doar până când este parfumată, aproximativ 1 minut, apoi transferați într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Înjumătățiți roșiile și carnea de grătar pe găuri rotunde mari ale unei răzătoare de cutie, aruncând pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
3
Puneți ulei, roșii rase, ceapă, piper, ghimbir, sare, pastă de roșii și șofran în porțiunea inferioară de cuscussire (sau în oală de 5 până la 6 litri) și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
șofranșofran
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați apă și ras-el-hanout și aduceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1
În timp ce bulionul se fierbe, puneți cuscusul într-un castron mare și larg și aruncați cu sare, apoi stropiți cu 2 linguri de ulei, frecând boabele între palme pentru a distribui uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Presărați cuscusul cu 1 cană de apă călduță, frecând pentru a distribui uniform și rupând orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Presărați porțiunea superioară de cuscossire (dacă folosiți o strecurătoare sau un abur, tapetați cu pânză de brânză) cu cuscus într-un strat uniform, liber, fără ambalare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Puneți cuscusul peste bulionul fierbinte și aburul, neacoperit, până când aburul se ridică uniform pe suprafața cuscusului, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Transferați cuscusul în vasul curățat (rezervând pânză de brânză dacă utilizați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi presărați din nou cu 1 cană de apă și frecați ușor cuscusul între palme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Lăsați cuscusul să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
8
În timp ce cuscusul stă, adăugați morcovi și napi în bulion în cuscussire și reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Întoarceți cuscusul în vârful cuscusului și aburiți a doua oară, neacoperit, în același mod, până când aburul crește uniform pe suprafață, apoi transferați din nou în castron (rezervând pânză de brânză). Amestecați suficientă apă (1/2 până la 3/4 cană) în cuscus pentru a-l face să se unească atunci când o mână stoarsă își păstrează forma fără să se crape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Lăsați cuscusul să stea, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
11
În timp ce cuscusul stă, adăugați dovlecei, varză și dovlecei de nucă în bulion și gătiți, acoperite, până când legumele sunt aproape fragede, apoi adăugați naut fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
12
Frecați restul de 2 linguri de ulei în cuscus, apoi transferați deasupra cuscussire și aburiți cuscusul a treia oară în același mod ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1
Încălziți uleiul într - o tigaie de 7 până la 8 inci la foc moderat până când este fierbinte și gătiți migdalele, amestecând ocazional, până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1
Amestecați ușor 1/2 linguriță de harissa în bulion și serviți cuscusul cu legume, bulion, migdale prăjite, confit de ceapă roșie cu miere și harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
HarissaHarissa
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Notele bucătarilor: năutul uscat poate fi înmuiat cu 3 zile înainte, apoi gătit cu 2 zile înainte și răcit în lichidul de gătit, acoperit. Dacă nu aveți timp să înmuiați și să gătiți naut uscat, puteți folosi naut conservat clătit scurs. Bulionul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de a continua cu rețetă. Cuscusul poate fi făcut cu 2 ore înainte și păstrat cald, acoperit. Dacă nu aveți un cuscus, puteți folosi o oală de 5 până la 6 litri pentru a găti tocană de legume și o a doua oală pentru a aburi cuscusul peste apă, cum ar fi o oală largă prevăzută cu o strecurătoare sau o oală pentru paste prevăzută cu inserția pentru paste/aburi. Dacă găurile din strecurătoare sau abur sunt mari, tapetați cu un strat dublu de pânză de brânză. Dacă utilizați această metodă, gătiți tocanita parțial acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut UscatNăut Uscat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată

Ingrediente

5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcuscus de orzcuscus de orz1Oreos dublu umplutcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)113ardei habenero3/4 cană migdale albe întregi3/4 cană migdale albe întregi340ardei habenerodovlecei de nucă, curățați, însămânțați și tăiați în bucăți de 2 incidovlecei de nucă, curățați, însămânțați și tăiați în bucăți de 2 inci340ardei habeneromorcovi, curățați și înjumătățiți transversal, apoi înjumătățiți pe lungimemorcovi, curățați și înjumătățiți transversal, apoi înjumătățiți pe lungime128ardei habenero3/4 cană de năut uscat3/4 cană de năut uscat11 litru de lapte integral, la temperatura camereivarză verde, tăiată în 6 penevarză verde, tăiată în 6 pene2cp. legume (de exemplu, spanac)ghimbir măcinatghimbir măcinat1cp. legume (de exemplu, spanac)fiery harissa plus suplimentar pentru servirefiery harissa plus suplimentar pentru servire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă, tocată grosierceapă, tocată grosier1Oreos dublu umplutsol ras-el-hanoutsol ras-el-hanout1cp. legume (de exemplu, spanac)fire de șofran sfărâmatefire de șofran sfărâmate1parmezan ras1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala1cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala1parmezan rasPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire21 litru de lapte integral, la temperatura camereiroșiiroșii21 litru de lapte integral, la temperatura camereinapi, curățați și tăiați în pene de 1 1/2 inch lățimenapi, curățați și tăiați în pene de 1 1/2 inch lățime5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană de orz alb perlat1 cană de orz alb perlat1Ceapa galbena medie, tocata1 cană de orz alb perlat1 cană de orz alb perlat21 litru de lapte integral, la temperatura camereidovlecei, tăiați, înjumătățiți transversal, apoi înjumătățiți longitudinaldovlecei, tăiați, înjumătățiți transversal, apoi înjumătățiți longitudinal-confit-de-ceapă-roșie-cu-miere/" class="item">1LegăturăAcompaniament: confit de ceapă roșie cu miere"/>Acompaniament: "epi: rețetă id= "238426" >confit de ceapă roșie cu miere
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista