Cuscus De Dovleac Rumenit
Cuscusul de dovleac rumenit este un vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 221 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, prăjit, cuscus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pappardelle cu dovleac, unt rumenit și Bietă, Ravioli de dovleac cu unt rumenit de rozmarin, și Coji umplute cu dovleac de nucă cu unt rumenit de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/4 inch și dați deoparte. (Veți avea nevoie de aproximativ 3 căni. Salvați orice rămas pentru o altă utilizare.)
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați dovleceii și chimenul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când dovleceii se rumenesc și furculița se înmoaie, aproximativ 30 de minute; pus deoparte.
Așezați cuscusul într-un vas mediu rezistent la căldură. Aduceți bulionul sau apa la fiert într-o cratiță mică la foc mare.
Se toarnă peste cuscus și se amestecă dovleceii rezervați. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până când cuscusul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 5 până la 10 minute. Se amestecă scallions și migdale.