Cuscus cu legume de primăvară și sos Harissa

Cuscus cu legume de primăvară și sos Harissa
Cuscusul cu legume de primăvară și sos Harissa este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 562 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână roșii prune, praz, mazăre cu zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 85%. Încercați Cuscus cu legume prăjite, cârnați de pui și Harissa, Cuscus cu legume de primăvară, și Cuscus israelian cu Pesto și legume de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor ambalajului, omițând uleiul. Se amestecă roșiile și ienibaharul; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați prazul și următoarele 6 ingrediente (prazul prin usturoi); saut 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Adăugați spanac, pătrunjel, zahăr, sare și năut; saut 2 minute. Puneți amestecul de legume peste amestecul de cuscus și serviți cu sos Harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
HarissaHarissa
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista