Curry Verde Cu Cod Și Fasole Verde

Curry Verde Cu Cod Și Fasole Verde
Curry verde cu Cod și fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 534 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la finecooking.com are 6 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de frunze de busuioc, bulion de legume, frunze de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Curry verde cu păstrăv de lac și fasole verde, Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Curry de porc roșu cu fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele în bucăți de mușcătură și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Încălziți uleiul într-o cratiță de 2 până la 3 litri la foc mediu până când un pic de pastă de curry doar sfârâie când este adăugată în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați toată pasta de curry și gătiți, apăsând și amestecând cu o lingură de lemn sau o spatulă rezistentă la căldură, pentru a înmuia pasta și amestecați-o cu uleiul, până când este parfumată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Adăugați laptele de cocos și bulionul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
5
Adăugați fasolea verde și jumătate din frunzele de tei (dacă folosiți) și amestecați bine.Se fierbe ușor, amestecând ocazional, până când fasolea verde este aproape fragedă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Frunze De TeiFrunze De Tei
6
Adăugați codul, amestecați și gătiți până când peștele este aproape gata, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
7
Adăugați sosul de pește și zahărul și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
8
Se ia de pe foc. Rupeți frunzele de busuioc în jumătate (sau sferturi dacă sunt mari) și amestecați-le în curry, împreună cu frunzele de tei rămase (dacă le folosiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Frunze De TeiFrunze De Tei
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
9
Lăsați să se odihnească 5 minute pentru a permite dezvoltarea aromelor.
10
Se servește fierbinte sau cald cu orez sau tăiței, garnisit cu feliile de chile (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
11
Foto: Scott Phillips
12
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista