Curry-Topped cod negru cu chimen-parfumat cald Savoy Slaw
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul negru acoperit cu Curry, cu aromă de chimen Savoy cald. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 786 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de unt, suc de lime, amestec de pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Curry-Topped cod negru cu chimen-parfumat cald Savoy Slaw, Salată Caldă De Varză Savoy, și Salată Caldă De Varză Savoy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți broilerul și așezați raftul în treimea superioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă maioneza cu amestecul de pudră de curry într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați peștele pe o foaie de copt și presărați sare și piper sau condimente cu fructe de mare dacă folosiți. Slather peștele uniform cu maioneza curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Așezați sub broiler până când peștele este ferm și blatul este foarte maro, 10 până la 12 minute. (Urmăriți peștele în timp ce fierbeți și treceți la un raft inferior din cuptor dacă începe să se rumenească înainte de a fi gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Serviți peștele fript cu pene de tei, salată caldă Savoy cu parfum de chimen și orez cu nucă de cocos-ghimbir cu năut și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Stropi în Formă De Inimă
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Caracatiță Brite
Mazăre Goya®
6
Încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați semințele de chimen și amestecați, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
8
Adăugați varza și ofiliți. Terminați slaw-ul cu sucul de lămâie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Rețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Încălziți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați ardeii iute, ghimbirul și albușurile de scallions și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
11
Adăugați bulionul de pui, orezul, nuca de cocos și coaja de tei. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic și se acoperă. Gatiti 17-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Stropi în Formă De Inimă
Mazăre Goya®
12
Adăugați năutul în ultimele 5 minute de gătit. Terminați orezul amestecând sucul de lămâie, verdeața scallionilor și coriandrul.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.