Curry-Topped cod negru cu chimen-parfumat cald Savoy Slaw
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul negru acoperit cu Curry, cu aromă de chimen Savoy cald. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 786 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de unt, suc de lime, amestec de pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Curry-Topped cod negru cu chimen-parfumat cald Savoy Slaw, Salată Caldă De Varză Savoy, și Salată Caldă De Varză Savoy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți broilerul și așezați raftul în treimea superioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se amestecă maioneza cu amestecul de pudră de curry într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați peștele pe o foaie de copt și presărați sare și piper sau condimente cu fructe de mare dacă folosiți. Slather peștele uniform cu maioneza curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Așezați sub broiler până când peștele este ferm și blatul este foarte maro, 10 până la 12 minute. (Urmăriți peștele în timp ce fierbeți și treceți la un raft inferior din cuptor dacă începe să se rumenească înainte de a fi gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Serviți peștele fript cu pene de tei, salată caldă Savoy cu parfum de chimen și orez cu nucă de cocos-ghimbir cu năut și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Stropi în Formă De Inimă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați semințele de chimen și amestecați, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
8
Adăugați varza și ofiliți. Terminați slaw-ul cu sucul de lămâie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
(rezervati 1 Lingura)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Încălziți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați ardeii iute, ghimbirul și albușurile de scallions și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
11
Adăugați bulionul de pui, orezul, nuca de cocos și coaja de tei. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic și se acoperă. Gatiti 17-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Stropi în Formă De Inimă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Adăugați năutul în ultimele 5 minute de gătit. Terminați orezul amestecând sucul de lămâie, verdeața scallionilor și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz
Verzii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.