Curry roșu thailandez cu dovlecei și năut

Curry roșu thailandez cu dovlecei și năut
Curry roșu thailandez cu dovlecei și năut este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 229 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână dovlecei de nucă, pastă de curry thailandeză, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Curry roșu thailandez cu dovlecei și năut, Dovlecei și năut prăjiți cu Curry, și Supă De Dovlecei Cu Curry Thailandez.

Instrucțiuni

1
Curățați dovlecelul, tăiați-l pe lungime în jumătate și scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2
Tăiați partea superioară unde se întâlnește cu fundul bulbos.
3
Tăiați capătul becului în pene de 3/4 inci lățime.
4
Tăiați capătul gâtului în jumătăți de lună groase de 1/2 inch.
5
Încălziți o oală mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați uleiul de canola, apoi adăugațipastă de curry și se amestecă timp de aproximativ 1 minut, sau până când parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
7
Adăugați dovleceii și amestecați pentru a acoperi cu pasta de curry. Se amestecă năutul și se condimentează cusare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
8
Adăugați laptele de cocos și 3/4 cană de apă și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți ușor timp de aproximativ 10 minute sau până când dovlecelul începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Se amestecă coriandrul și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, timp de aproximativ 20 de minute, sau până când dovlecelul este fraged, dar nu se destramă și sosul s-a redus ușor. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Împărțiți curry-ul între patru boluri de supă, acoperiți cu coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Condimentează-L
12
Ați observat numărul de condimente noi de pe piață? Condimente pe care le aveați obișnuitpentru a aduce înapoi acasă dintr-o călătorie în străinătate sunt acum de Vânzare la băcănia locală. Amestecurile de condimente, care pot intra sub formă de pudră sau pastă, sunt alcătuite dintr-o listă lungă de ingrediente, astfel încât să obțineți o cantitate imensă de aromă în fiecare lingură. Două dintre preferatele mele sunt harissa din Maroc (o pastă de foc făcută din ardei iute, usturoi, chimen, coriandru,chimen și ulei de măsline) și pastă de curry roșu thailandez (care conține ardei iute roșii, lemongrass, coriandru și multe altele). Refrigerațiacestea în recipientele lor după deschidere și se vor păstra cel puțin 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry Roșie ThailandezăPastă De Curry Roșie Thailandeză
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Elixirul GElixirul G
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
HarissaHarissa
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
13
Retipărit cu permisiunea What ' s for Dinner? de Curtis Stone, 2013 Ballantine Books
14
Curtis Stone este autorul a cinci cărți de bucate și gazdă a Top Chef Masters pe Bravo. El este, de asemenea, Creatorul Kitchen Solutions, o linie elegantă de vase vândute la comercianții cu amănuntul din întreaga lume și scrie o rubrică lunară pentru fitness pentru bărbați. Născut în Melbourne, Australia, Stone și-a perfecționat abilitățile la Londra, la Caf Londra Royal, sub legendarul bucătar Michelin de trei stele Marco Pierre White, și la Mirabelle și veneratul Quo Vadis. Locuiește în Los Angeles împreună cu soția și fiul său.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skeleton Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista