Curry roșu thailandez cu dovlecei și năut

Curry roșu thailandez cu dovlecei și năut
Curry roșu thailandez cu dovlecei și năut este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 229 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână dovlecei de nucă, pastă de curry thailandeză, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Curry roșu thailandez cu dovlecei și năut, Dovlecei și năut prăjiți cu Curry, și Supă De Dovlecei Cu Curry Thailandez.

Instrucțiuni

1
Curățați dovlecelul, tăiați-l pe lungime în jumătate și scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Tăiați partea superioară unde se întâlnește cu fundul bulbos.
3
Tăiați capătul becului în pene de 3/4 inci lățime.
4
Tăiați capătul gâtului în jumătăți de lună groase de 1/2 inch.
5
Încălziți o oală mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați uleiul de canola, apoi adăugațipastă de curry și se amestecă timp de aproximativ 1 minut, sau până când parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
7
Adăugați dovleceii și amestecați pentru a acoperi cu pasta de curry. Se amestecă năutul și se condimentează cusare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
8
Adăugați laptele de cocos și 3/4 cană de apă și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți ușor timp de aproximativ 10 minute sau până când dovlecelul începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Se amestecă coriandrul și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, timp de aproximativ 20 de minute, sau până când dovlecelul este fraged, dar nu se destramă și sosul s-a redus ușor. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Împărțiți curry-ul între patru boluri de supă, acoperiți cu coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Condimentează-L
12
Ați observat numărul de condimente noi de pe piață? Condimente pe care le aveați obișnuitpentru a aduce înapoi acasă dintr-o călătorie în străinătate sunt acum de Vânzare la băcănia locală. Amestecurile de condimente, care pot intra sub formă de pudră sau pastă, sunt alcătuite dintr-o listă lungă de ingrediente, astfel încât să obțineți o cantitate imensă de aromă în fiecare lingură. Două dintre preferatele mele sunt harissa din Maroc (o pastă de foc făcută din ardei iute, usturoi, chimen, coriandru,chimen și ulei de măsline) și pastă de curry roșu thailandez (care conține ardei iute roșii, lemongrass, coriandru și multe altele). Refrigerațiacestea în recipientele lor după deschidere și se vor păstra cel puțin 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry Roșie ThailandezăPastă De Curry Roșie Thailandeză
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Elixirul GElixirul G
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
HarissaHarissa
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
13
Retipărit cu permisiunea What ' s for Dinner? de Curtis Stone, 2013 Ballantine Books
14
Curtis Stone este autorul a cinci cărți de bucate și gazdă a Top Chef Masters pe Bravo. El este, de asemenea, Creatorul Kitchen Solutions, o linie elegantă de vase vândute la comercianții cu amănuntul din întreaga lume și scrie o rubrică lunară pentru fitness pentru bărbați. Născut în Melbourne, Australia, Stone și-a perfecționat abilitățile la Londra, la Caf Londra Royal, sub legendarul bucătar Michelin de trei stele Marco Pierre White, și la Mirabelle și veneratul Quo Vadis. Locuiește în Los Angeles împreună cu soția și fiul său.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skeleton Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista