Thai Curry roșu cu Kabocha Squash ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 236 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos de soia, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Thai Kabocha Squash Curry, Curry roșu thailandez cu legume, și Kabocha Squash Curry Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și 1 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
3
Adăugați ardeii, usturoiul și ghimbirul, amestecați pentru a combina și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Usturoi
Ghimbir
4
Adăugați pasta de curry, amestecați pentru a acoperi amestecul de ceapă-piper și gătiți până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Piper
Ceapă
5
Adăugați laptele de cocos, apa, sosul de soia și restul de 1/2 linguriță de sare, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic.Amestecați dovleceii, reveniți la foc mic, reduceți focul la mediu scăzut și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când dovlecelul este fraged cu furculița, dar încă ferm, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Sos De Soia
Suc De Fructe
Apă
Sare
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați sucul de lămâie. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se presară coriandru și se servește imediat peste orez aburit.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.