Curry-menta frecat creveți Jumbo

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții Jumbo frecați cu Curry-mentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de creveți crăpați, usturoi, Jumbo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Creveți Jumbo Cu Bok Choy, Creveți Jumbo Umpluți, și Creveți Jumbo La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți broilerul sau pregătiți un foc de grătar. Într-un castron mare, combinați coriandrul, menta, pudra de curry, usturoiul, ghimbirul, boabele de piper și sarea. Aruncați creveții cu frecarea și apoi filetați-i pe frigarui. Se fierbe sau se pune la grătar până când este doar opac și gătit, 5 până la 6 minute, întorcându-se o dată.
25, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
2, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.