Curry Kale și Galette de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry Kale și Galette de cartofi. Această rețetă servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 237 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 290 de fani. Dacă aveți la îndemână cartofi, ghimbir măcinat, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Supă de Curry cu cartofi dulci și Kale, Kale Și Feta Galette, și Galette cu Kabocha Squash & Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți ușor o caserolă de 2 litri.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si usturoiul pana se inmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Adăugați pudră de curry, turmeric, ghimbir și piper cayenne; se amestecă pentru a acoperi.
Adăugați kale; acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când kale este fragedă și ofilită, 5 până la 10 minute.
Acoperiți fundul vasului de caserolă pregătit cu un strat de felii de cartofi; deasupra cu un strat de amestec de kale. Condimentează cu sare și piper negru. Continuați stratificarea cu cartofii rămași și amestecul de varză, terminând cu un strat de cartofi.
Se toarnă untul topit peste stratul superior de cartofi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragezi și ușor rumeniți în jurul marginilor, aproximativ 35 de minute.
Se presară cu brânză Cheddar și se gătește până când brânza se topește, 3 până la 5 minute.