Curry Japonez De Vită

Curry Japonez De Vită
Reteta Curry de carne de vită japoneză ar putea satisface pofta japoneză în jurul valorii de 35 minute. Acest curs principal are 358 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi Yukon gold, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Carne De Vită Japoneză Orez Curry, Curry Japonez, și Curry Japonez.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați Napul, cartofii, toate, cu excepția a 2 linguri de ceapă roșie tocată și un vârf de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt usor inmuiate, aproximativ 3 minute; scoateți pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
NapNap
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Topiți 2 linguri de unt în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Presărați făina și pudra de curry; gatiti, amestecand, 1 minut. Treceți treptat în bulion până când este neted. Întoarceți amestecul de cartofi în oală; adăugați mazărea și morcovii și zahărul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la mediu. Acoperiți și fierbeți 10 minute; descoperiți și fierbeți încă 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Condimentează friptura cu sare și piper. Topiți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați friptura; gătiți 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi feliați împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
8
Se servește cu curry și orez. Se acoperă cu ceapa roșie rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Fotografie realizată de Justin Walker
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista