Curry de vită și sfeclă roșie

Curry de vită și sfeclă roșie
Curry de vită și sfeclă roșie este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 820 calorii. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 179 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Această rețetă de la BBC Good Food necesită melasă, ghimbir până la deget, cuișoare măcinate și coriandru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Curry de sfeclă roșie și carne de vită (Chukandar Gosht), Salată de orez sălbatic, sfeclă roșie și vită Kofta (ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie), și Curry cremos de sfeclă roșie.

Instrucțiuni

1
Puneți sfecla roșie într-o tigaie mare cu apă, aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie verificați cu o frigăruie; poate fi necesar să le îndepărtați mai întâi pe cele mai mici, în timp ce cele mai mari continuă să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți și răciți, apoi puneți mănuși de cauciuc pentru a curăța pielea și tulpinile rămase. Tăiați în bucăți mari și puneți deoparte două treimi pentru mai târziu.
3
Puneți restul de o treime de sfeclă roșie într-un robot de bucătărie sau blender cu ghimbir, usturoi, ardei iute, coriandru tocat, păstăi de cardamom, pastă de roșii, melasă, chimen, coriandru măcinat, semințe de fenicul, cuișoare și 2 lingurițe piper negru măcinat. Whizz la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Încălziți jumătate din ulei într-o caserolă mare ignifugă. Prăjiți bucățile de vită în loturi până se rumenesc peste tot, scoțându-le într-un vas pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Adăugați uleiul rămas, reduceți focul, apoi răsturnați ceapa și prăjiți ușor până se înmoaie, răzuind bucățile de carne. Sfat în pasta de condimente și prăjiți timp de 5 minute până când este cu adevărat parfumat. Întoarceți carnea de vită și cuburile de stoc cu suficientă apă clocotită dintr-un ibric pentru a acoperi. Aduceți la foc mic, apoi puneți capacul și coaceți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Bouillon CubeBouillon Cube
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Descoperiți și coaceți încă 30 de minute până când carnea de vită este cu adevărat fragedă. Puneți din nou pe plită și amestecați garam masala și sfeclă rezervată pentru a se încălzi. Se condimentează bine cu sare, se împrăștie cu frunze de coriandru și se servește cu naan, orez basmati și raita sau iaurt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
RaitaRaita
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
NaanNaan
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista