Curry de vită și sfeclă roșie

Curry de vită și sfeclă roșie
Curry de vită și sfeclă roșie este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 820 calorii. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 179 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Această rețetă de la BBC Good Food necesită melasă, ghimbir până la deget, cuișoare măcinate și coriandru. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Curry de sfeclă roșie și carne de vită (Chukandar Gosht), Salată de orez sălbatic, sfeclă roșie și vită Kofta (ft. Sfeclă De Dragoste Sfeclă Roșie), și Curry cremos de sfeclă roșie.

Instrucțiuni

1
Puneți sfecla roșie într-o tigaie mare cu apă, aduceți la fierbere și fierbeți până se înmoaie verificați cu o frigăruie; poate fi necesar să le îndepărtați mai întâi pe cele mai mici, în timp ce cele mai mari continuă să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți și răciți, apoi puneți mănuși de cauciuc pentru a curăța pielea și tulpinile rămase. Tăiați în bucăți mari și puneți deoparte două treimi pentru mai târziu.
3
Puneți restul de o treime de sfeclă roșie într-un robot de bucătărie sau blender cu ghimbir, usturoi, ardei iute, coriandru tocat, păstăi de cardamom, pastă de roșii, melasă, chimen, coriandru măcinat, semințe de fenicul, cuișoare și 2 lingurițe piper negru măcinat. Whizz la o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încălziți jumătate din ulei într-o caserolă mare ignifugă. Prăjiți bucățile de vită în loturi până se rumenesc peste tot, scoțându-le într-un vas pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
6
Adăugați uleiul rămas, reduceți focul, apoi răsturnați ceapa și prăjiți ușor până se înmoaie, răzuind bucățile de carne. Sfat în pasta de condimente și prăjiți timp de 5 minute până când este cu adevărat parfumat. Întoarceți carnea de vită și cuburile de stoc cu suficientă apă clocotită dintr-un ibric pentru a acoperi. Aduceți la foc mic, apoi puneți capacul și coaceți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Bouillon CubeBouillon Cube
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Descoperiți și coaceți încă 30 de minute până când carnea de vită este cu adevărat fragedă. Puneți din nou pe plită și amestecați garam masala și sfeclă rezervată pentru a se încălzi. Se condimentează bine cu sare, se împrăștie cu frunze de coriandru și se servește cu naan, orez basmati și raita sau iaurt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
RaitaRaita
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
NaanNaan
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista