Rețeta Curry de vită din Africa de Sud este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chutney de mango, ardei iute jalape, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pudră De Curry Bo-Kaap Cape Malay-Amestec De Condimente Din Africa De Sud, Curry cu fructe de mare Cape Malay și un Safari cu mâncare sud-africană la restaurantul Gold, și Curry African De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți carnea de vită, uscați-o și tăiați-o în bucăți de 1 inch. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați carnea de vită, ceapa și 1 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți 30 de minute. Descoperiți, transformați căldura la mare și amestecați adesea până când lichidul se evaporă și carnea și ceapa se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute. Scoateți lingura și aruncați orice grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați la tigaie pudra de curry, semințele de muștar, usturoiul și turmericul; se amestecă până când condimentele sunt mai parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pentru Asezonarea Cărnii
Turmeric
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați bulion, roșii, ardei iute și ghimbir; se amestecă pentru a elibera bucăți rumenite. Reveniți la fierbere, acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Puneți sosul de iaurt de banane, chutney, nucă de cocos și castraveți fiecare în boluri mici separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Stropi în Formă De Inimă
Felii Suplimentare De Banană, Opțional
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Curry de carne de vită peste orez pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
6
Adăugați banane, chutney, nucă de cocos, sos de iaurt de castraveți și sare după gust.
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. MAN Family Wines Pinotage cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.