Curry de vinete cu Tamarind și mentă
Rețeta Curry de vinete cu Tamarind și mentă ar putea satisface pofta ta indiană în jur 45 minute. Această rețetă servește 2 și costă 1,88 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 235 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, ulei de arahide, sare de rocă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Curry de năut și vinete cu chutney de mentă, Vinete Tamarind Ușor (Vinete), și Vinete Tamarind Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți timp de 20 de minute până când pielea s-a încrețit și vinetele sunt moi la atingere.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.Măcinați condimentele pentru a forma o pastă uscată.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare pe bază de prăjit; adăugați condimentele măcinate și gătiți până se parfumează, adăugați usturoiul și ardeiul iute, gătiți încă 1-2 minute.
Adăugați roșiile zdrobite și apa și aduceți la fierbere.Între timp tocați vinetele răcite în cuburi de 1-2 cm.
Adăugați vinetele în sos, condimentați cu pastă de tamarind (după gust), reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15-20 de minute.
Adăugați menta proaspătă chiar înainte de servire și amestecați.
Așezați nuca de cocos și sultanele pe o tavă de copt și prăjiți sub un grătar mediu timp de 1-2 minute până devin aurii.
Serviți curry-ul cu orez basmati aburit, acoperit cu nucă de cocos și sultane. Mmmmmmmmmm