Curry De Pui Thailandez Roșu

Curry De Pui Thailandez Roșu
Curry de pui Thailandez roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 87G de grăsime, și un total de 1449 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $5.6 pe portie. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, zahăr brun, orez cu iasomie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de pește thailandez, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni cu sos de anason stelat ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Curry De Pui Thailandez, și Curry De Pui Roșu Thailandez pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Fram Wines Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate54
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista