Curry de pui al lui Hari Nayak în grabă (Bhuna Masala Murgh)
Curry de pui al lui Hari Nayak în grabă (Bhuna Masala Murgh) este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, felul principal. O porție conține 468 calorii, 24g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați garam masala, ghimbir, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă este plăcută de 212 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Bhuna Masala-un Curry de pui, Cina În Seara Asta: Murgh Keema (Curry De Pui Măcinat), și Curry de pui în grabă.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați ceapa, serranos, turmeric, usturoi, ghimbir, chimen și câteva linguri de apă. Procesați până când este o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați puțină apă dacă aveți nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați bucățile de pui și sarea. Gatiti, amestecand des, pana cand puiul se rumeneste, sapte pana la zece minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta bucățile și puneți-le deoparte, lăsând cât mai multă grăsime în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Reduceți focul la minim și adăugați pasta de condimente. Gatiti pana cand este foarte parfumat, aproximativ doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Condimente
6
Adăugați puiul înapoi, împreună cu pasta de roșii și garam masala. Se amestecă bine și se gătește până când totul este combinat, trei până la patru minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Se toarnă în apă și se amestecă până când amestecul este combinat. Acoperiți tigaia, dați focul la mediu și fierbeți timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Dacă este necesar, condimentați după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Serviți curry-ul cu o stropire de coriandru proaspăt și orez alb.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.