Curry De Pește Din Malaezia

Curry De Pește Din Malaezia
Curry de pește din Malaezia este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 606 calorii. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Food.com. dacă aveți ulei, Semințe de fenicul, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pește Curry Din Malaezia, Kari Ikan (Curry de pește din Malaezia), și [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista