Curry De Năut Cu Unt

Curry De Năut Cu Unt
Nevoie de un curs principal fără gluten? Curry de năut cu unt ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 437 calorii, 12g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare indiană. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de garam masala, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Unt de arahide Năut curry, Curry de năut Vij, și Năut Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o cratiță, acoperiți cu apă și dați la fiert la foc mare; se fierbe până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Uleiul cald într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul și se gătește până când ceapa este moale și translucidă. Se amestecă pudra de curry, garam masala, ghimbirul, chimenul și sarea. Gatiti timp de 1 sau 2 minute, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toarnă supă, smântână și năut. Se amestecă cartofii. Simmer 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista