Curry De Năut

Curry De Năut
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare indiană. Încercați să faceți Curry de naut acasă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 141 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1176 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de coriandru măcinat, chimen măcinat, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curry De Năut, Curry De Năut, și Curry De Năut.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă usturoiul, ghimbirul, cuișoarele, scorțișoara, chimenul, coriandrul, sarea, cayenne și turmericul. Gatiti 1 minut la foc mediu, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
ScorțișoarăScorțișoară
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
SareSare
3
Se amestecă fasolea garbanzo și lichidul lor. Continuați să gătiți și amestecați până când toate ingredientele sunt bine amestecate și încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
4
Se ia de pe foc. Se amestecă coriandru chiar înainte de servire, rezervând 1 lingură pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista