Curry de linte ușor de mazăre

Curry de linte ușor de mazăre
Curry ușor de linte peasy necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 560 calorii. Pentru $2.41 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de floarea soarelui, stafide și pătrunjel, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 475 ar spune că a lovit locul. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curry Ușor De Pui Peasy, Curry Ușor De Linte, Cartofi Dulci Și Nucă De Cocos, și Supă Ușoară De Linte Roșie De 30 De Minute Cu Iaurt Curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc mare timp de aproximativ 8 minute sau până se rumenesc. Se amestecă pasta de curry și se gătește un minut. Se toarnă încet puțin din stoc, astfel încât să sfârâie, răzuind orice bucăți de pe fundul tigaiei. Se toarnă treptat restul stocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă legumele congelate, se acoperă și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Adăugați lintea și fierbeți încă 15-20 de minute sau până când legumele și lintea sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
LinteLinte
5
În timp ce curry-ul fierbe, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, adăugând turmericul în apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se scurge bine.
7
Condimentați curry-ul cu sare, aruncați o mână de stafide și pătrunjel tocat, apoi serviți cu orezul, poppadums și chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista