Curry de creveți, mazăre și roșii
Dacă aveți despre 20 minute pentru a petrece în bucătărie, creveți, mazăre și curry de roșii ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 3,03 USD pe porție. O porție conține 277 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. 176 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți coriandru, mazăre, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este extraordinar. Curry de creveți cu o singură tigaie și roșii, Curry rapid de creveți, nucă de cocos și roșii, și Curry De Cartofi, Roșii Și Mazăre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie, apoi prăjiți ceapa la foc mediu până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Între timp, rezervați 8 din pene de roșii, apoi bateți restul într-un robot de bucătărie cu ghimbir și usturoi.
Adăugați pasta de curry în tigaie timp de 30 de secunde. Se amestecă amestecul de roșii și pene de roșii rămase, apoi se bulează la foc mare timp de 5 minute, amestecând astfel încât sosul să nu se prindă.
Se amestecă creveții și mazărea; fierbeți până când creveții sunt roz și fierți. Se împrăștie cu coriandru, apoi se servește cu orez.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.