Curry Crusted picior de miel cu rodie Raita

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry cruste Leg of Lamb cu rodie Raitan. Această rețetă face 8 porții cu 488 calorii, 42G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 4,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de picior de miel, frunze de mentă, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curry Crusted picior de miel cu rodie Raita, Curry Crusted Miel Sânii Cu Thai Basil Raita, și Tandoori Picior De Miel Cu Castravete Raita.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați iaurtul, melasa de rodie, castravetele, chimenul și piperul negru într-un castron. Se condimentează cu sare, apoi se acoperă și se dă la frigider cel puțin 30 de minute.
Adăugați menta tocată chiar înainte de servire, dacă doriți. Se da la frigider pana este gata de servit.
Încălziți un grătar la foc mediu.
Combinați condimentele într-un castron mic. Se amestecă suficient ulei pentru a face o pastă și se lasă deoparte.
Periați piciorul de miel cu puțin ulei de canola și condimentați partea superioară a cărnii cu freca curry.
Lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Condimentează mielul cu sare, după gust. Puneți-l pe grătar, condimentați partea în jos și gătiți până se carbonizează ușor și se formează o crustă. În acest moment, întoarceți piciorul, închideți capacul grătarului și gătiți la o coacere medie-rară.
Scoateți carnea de pe grătar pe o tăietură, cortați-o ușor cu folie și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute. Feliați subțire mielul, împotriva bobului, și aranjați carnea pe un platou de servire.
Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant
Riesling, Gruener Veltliner, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Curry. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste alegeri pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei largi varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Riesling de ardezie curată. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Ardezie Curată Riesling]()
Ardezie Curată Riesling
Profil de gust răcoritor cu arome de piersici, note de var, viuaciditate și un indiciu de minerale și condimente.Se împerechează frumos cu mâncăruri asiatice, alimente picante, sushi, pește, carne de pasăreși carne de porc.