Rainbow Veggie Curry 2 ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $3.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 1208 calorii. Un amestec de dovlecei de nucă, oțet balsamic, orez basmati brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de caju, puteți urma acest fel principal cu Budincă de caju de ciocolată neagră cu Crunch de caju confiat ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Frigarui Veggie Curcubeu, Rainbow Veggie Flatbread Pizza, și Iubitorii De Brânză Veggie Curcubeu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
gatiti orez basmati maro organic cu linte rosie despicata si turmeric.ține-te într-o parte.prăjiți toate condimentele în ulei de avocado infuzat cu chili până se prăjesc ușor.adăugați butternut tocat, dovleac și cartof dulce.adăugați sfeclă roșie și busuioc dulce proaspăt.se amestecă până se acoperă cu condimente.adăugați apă.se fierbe timp de 15-20 de minute.se ia de pe foc.chiar înainte de servire:.prăjiți semințele amestecate și nucile de caju în ulei de avocado infuzat cu ardei iute până la prăjit.se amestecă făina de porumb.adăugați oțet balsamic, sos de soia și sos de roșii organice.se amestecă bine.se amestecă în restul de curry.se amestecă sucurile de fructe.puneți curry pe pat de orez.se servește cu pahare înalte de papaya mixtă și suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Orez Basmati
Precum Invidia îngerilor
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ulei De Avocado
Caju
Semințe Mixte
Linte Roșie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Sifonada De Frunze De Kale
Turmeric
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ananas Obișnuit
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.