Curcanul de rozmarin prăjit al lui Erick
Curcanul de rozmarin prăjit al lui Erick ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 6,5 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 974 calorii, 52G de proteine, și 85g de grăsime pe porție. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ulei de arahide, rozmarin, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, Curcan Prăjit, și Curcan Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o friteuză în aer liber cu ulei de arahide (vezi vârful de mai jos) și încălziți la 325 grade F (160 grade C). Acest lucru va dura aproximativ 30 de minute.
Frecați curcanul cu usturoi tocat, sare și piper în interior și în exterior. Umpleți cavitatea cu rozmarin, cuișoare de usturoi și ghimbir. Se da la frigider 30 de minute pentru a se marina.
Scoateți ierburile și usturoiul din cavitatea păsării și aruncați-le. Asigurați-vă că deschiderea de la gâtul curcanului are o lățime de cel puțin 2 inci. Tăiați pielea înapoi, dacă este necesar. Acest lucru va împiedica presiunea să se construiască în interior. Dacă curcanul are un indicator de coacere pop-up, acesta trebuie îndepărtat în prealabil.
Așezați curcanul în coșul de friteuză sau în dispozitivul de agățare și coborâți-l încet în uleiul fierbinte. Asigurați-vă că mențineți temperatura uleiului în timp ce se prăjește. Gatiti timp de 3 1/2 minute pe kilogram sau pana cand temperatura interna este la 180 grade F (82 grade C) atunci cand este luata in cea mai groasa parte a coapsei.
Scoateți cu grijă curcanul din uleiul fierbinte și opriți friteuza.
Lăsați pasărea să se răcească 5 minute, apoi uscați-o.