Curcan întreg prăjit cu sare de rozmarin de citrice
O porție conține 296 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,37 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, făină, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cartofi prăjiți cu rozmarin și sare de mare, Citrice-Rozmarin Frecat Curcan, și Rozmarin Usturoi Și Sare De Mare Năut Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sarea de rozmarin de citrice: în robotul de bucătărie, procesați toate ingredientele. Puls până se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Îndepărtați gâturile și mănușile și puneți-le într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați 2 cepe, 2 morcovi, 2 tulpini de țelină și bulion de pui. Se aduce la fierbere la foc mare și apoi se reduce focul și se lasă să fiarbă până se reduce la aproximativ 2 căni. Tulpina și rezerva; acesta este stocul de curcan pe care îl veți folosi pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
Turcia Stoc
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3
Spălați curcanii, în interior și în exterior și uscați bine. Înveliți fiecare curcan, în interior și în exterior, cu 1/4 cană de ulei de măsline. Condimentează fiecare curcan la exterior cu o lingură sau două din sarea de rozmarin de citrice, apăsându-l pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Așezați 4 crenguțe de rozmarin și 2 jumătăți de lămâie în interiorul cavității fiecărui curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Aranjați 4 morcovi înjumătățiți și 4 tulpini de țelină pe fiecare dintre cele 2 tigăi cu jumătate de foaie (folosiți foi de copt cu buză). Poziționați fiecare curcan deasupra morcovilor și țelinei, astfel încât curcanul să nu se sprijine direct pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Stropiți curcanii cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
7
Prăjiți până când un termometru citit instantaneu (introdus adânc în coapsă, dar departe de os) citește 165 de grade F și sucurile din coapsă se limpezesc atunci când sunt străpunse cu o furculiță, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore; începeți verificarea la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți din tigăi și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de a ciopli. Rezervați sucuri de tigaie pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
În timp ce curcanii se odihnesc, faceți sosul. Într-o cratiță medie, topiți untul și adăugați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
10
Bateți la foc mediu timp de 3 până la 4 minute sau până când se formează un amestec neted, de culoare blondă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Adăugați stocul de curcan rezervat și sucurile de tigaie și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul și lăsați să fiarbă până se îngroașă și gata de servit. Sezon, la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Sculptați curcanul și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt