Curcanul prăjit întreg de mere-Poblano necesită aproximativ 16 ore și 6 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 2,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 72g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 653 calorii. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 67 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, sare kosher, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 86%. Încercați Friptură de curcan cu sos de cidru de mere, Friptură de curcan cu sos de mere-Brandy, și Curcan prăjit cu glazură de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara saramură, combinați primele 6 ingrediente, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2
Pentru a pregăti curcanul, îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; rezervați gâtul și măruntaiele. Tăiați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Așezați o pungă de cuptor de dimensiunea curcanului într-o a doua pungă pentru a forma o grosime dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Puneți pungile într-un vas mare.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Așezați curcanul în interiorul sacului interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Adăugați saramură. Asigurați pungile cu mai multe legături răsucite. Refrigerați 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
7
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
8
Scoateți curcanul din pungi; aruncați saramura. Pat curcan uscat. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Combinați 1 lingură de zahăr și următoarele 6 ingrediente (prin coriandru) într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lemn Dulce Galben și Verde
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Așezați 1 sfert de mere și 1 sfert poblano în cavitatea gâtului; închideți clapeta pielii. Aranjați 5 sferturi de mere, 1 sfert poblano și 1 cană de frunze de coriandru în cavitatea corpului. Asigurați picioarele cu sfoară de bucătărie. Aranjați curcanul, gâtul și măruntaiele pe raftul unei tigaie acoperite cu spray de gătit. Aranjați restul de 6 sferturi de mere și 6 sferturi poblano în fundul tăvii de prăjire acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Brânză învechită Din Lapte De Vacă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
11
Așezați raftul cu curcan în tigaie. Prăjiți la 500 timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
12
Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți curcanul din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
13
Așezați un cort de folie peste pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Se toarnă 3 căni de apă în fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
15
Coaceți curcanul la 350 timp de 40 de minute. Rotiți curcanul și ungeți cu bulion de 3/4 cană. Prăjiți timp de 30 de minute; rotiți curcanul. Se unge cu 3/4 cană bulion. Prăjiți 20 de minute sau până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
16
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
17
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe o tigaie cu jeleu sau pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
18
Lăsați să stea, acoperit, timp de 30 de minute.
19
Serviți pieptul în sus. Tăiați măruntaiele. Aruncați gâtul.
20
Strecurați picăturile de tigaie printr-o sită într-un castron; aruncați solidele. Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
21
Adăugați ceapa; saut timp de 5 minute sau până devine translucid. Se amestecă în măruntaiele tocate rezervate și usturoi; saut 2 minute, amestecând constant. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
22
Se presară făină peste amestecul de ceapă; se sotează 2 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
23
Adăugați picături, restul de 1 1/2 căni de bulion și 1 cană de cidru de mere; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la 3 căni (aproximativ 15 minute). Se strecoară printr-o sită peste un castron și se aruncă solidele. Se amestecă coriandru tocat și suc de lămâie. Aruncați pielea de curcan; sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)