Curcan Prăjit Cu Lămâie
Lemon-Herb prăjită curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 689 calorii, 96G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați curcan, suc de lămâie, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Lemon Herb Piept De Curcan Prăjit, Curcan cu lămâie-ierburi cu sos de lămâie-usturoi, și Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul, sucul de lămâie, coaja de lămâie și cimbru tocat. Pat curcan uscat.
Presărați sare și piper peste pielea de curcan și cavitatea interioară; periați cu amestec de unt.
Așezați lămâia, ceapa, usturoiul și crenguțele de cimbru în interior cavitate. Deschideri de curcan pentru frigarui; legați copanele împreună.
Puneți făina în punga cuptorului și agitați pentru a acoperi.
Așezați punga într-o tigaie; adăugați curcan, cu pieptul în sus.
Tăiați șase 1/2-in. fante în partea de sus a sacului; închideți geanta cu cravată furnizată.
Coaceți la 350 de ore pentru 2-1/4 până la 2-3/4 sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ore.
Scoateți curcanul într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
Lăsați să stea 15 minute înainte de a sculpta. Dacă doriți, îngroșați picăturile de tigaie pentru sos.