Curcan Prăjit Cu Glazură Portocalie

Curcan Prăjit Cu Glazură Portocalie
Nevoie de o curs principal fără gluten? Curcanul prăjit glazurat cu portocale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 722 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați muștar, pânză de brânză, sos de tigaie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Piept De Curcan Glazurat Cu Portocale De Sânge Cu Cartofi Prăjiți La Cuptor, Curcan Cu Glazură Portocalie, și Curcan Glazurat Cu Afine-Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați o lungime de 36" de pânză de brânză; desfaceți într-un singur strat (măsurând 36 " pătrat). Îndoiți pânza de brânză în jumătate transversal; pliați pe jumătate pe lungime pentru a face un pătrat de 18".
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Se toarnă suc de portocale într-un castron mic; scufundați pătratul de brânză în suc de portocale și lăsați să se înmoaie 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; rezervați pentru a face bulion de casă, dacă doriți. Clătiți bine curcanul cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se presară cavitatea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie de carne unsă. Legați picioarele împreună cu sfoară grea sau puneți-le sub clapa de piele; înfășurați o bucată mică de folie de aluminiu în jurul capetelor picioarelor. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Periați curcanul cu ulei; adăugați bulion în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Ridicați pânza de brânză din sucul de portocale și strângeți ușor, lăsându-l foarte umed; rezervați sucul de portocale în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați untul și următoarele 4 ingrediente în sucul de portocale; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Periați ușor curcanul cu amestec de glazură portocalie. Desfaceți cheesecloth la 18 " pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
10
Întindeți pânză de brânză peste cea mai mare parte a curcanului, acoperind picioarele și aripile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
11
Periați cheesecloth și părțile expuse de curcan cu amestec de glazură portocalie; se toarnă glazura rămasă peste pieptul acoperit de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
12
Introduceți un termometru de carne în porțiunea de carne a coapsei, asigurându-vă că nu atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
13
Coaceți la 325 pe raftul cuptorului de jos până când termometrul înregistrează 170 (2 1/2 până la 3 ore), ungând cheesecloth și zonele expuse de curcan la fiecare 30 de minute cu sucuri de tigaie. (Pânza de brânză va deveni foarte maro pe măsură ce curcanul se prăjește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Îndepărtați cu grijă și aruncați pânza de brânză.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
15
Tăiați șirul ținând picioarele împreună; îndepărtați bucata mică de folie de aluminiu. Ungeți puternic curcanul cu picături de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Coaceți curcanul la 325 timp de 30 de minute suplimentare sau până când termometrul înregistrează 180, ungând puternic cu picături de tigaie la fiecare 10 minute. (Pielea de curcan se poate rumeni ușor, așa că urmăriți cu atenție.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
17
Când curcanul este gata, lăsați să stea în tigaie 15 minute; apoi transferați cu grijă într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Periați din nou cu picături de tigaie; rezervați picăturile de tigaie rămase pentru sosul de tigaie. Acoperiți curcanul cu folie în timp ce pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
19
Garnisiți platoul cu varză, anghinare și struguri roșii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Pentru CopiiAnghinare Pentru Copii
Struguri RoșiiStruguri Roșii
KaleKale
20
Serviți curcanul cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
21
Notă: Dacă utilizați un curcan mai mare sau mai mic, reglați timpul de prăjire în consecință și îndepărtați pânza de brânză pentru ultimele 30 de minute de prăjire. Curcanul se rumenește rapid după îndepărtarea pânzei de brânză, așa că ungeți des în acel moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate27
Revista