Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb
Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 904 calorii, 76g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 10 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb, Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb, și Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și Stu de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și scoateți raftul superior.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Combinați untul și salvia într-un bol de amestecare, amestecați cu o furculiță sau o lingură până când salvia este bine încorporată și untul are pete de verde în ea; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Într-o tigaie sotată, topiți 4 linguri de unt de salvie, adăugați ceapa, gătiți și amestecați timp de 15 minute până se înmoaie și devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se ia de pe foc.
6
Puneți pâinea de porumb într-un bol mare de amestecare și răzuiți deasupra amestecul de ceapă sotată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Adăugați oul, smântâna grea și suficient stoc de pui pentru a umezi umplutura fără a o face umedă (aproximativ 1/2 cană.) Aruncați bine pentru a combina, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
8
Scoateți gâtul și gizzardele din interiorul curcanului și aruncați-le. Clătiți bine pasărea în interior și în exterior cu apă rece, uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Presărați cavitatea și pielea liberal cu sare și piper. Folosind degetele, ridicați ușor pielea de pe piept și picioare și alunecați bucăți de unt de salvie dedesubt; masându-l în timp ce mergeți. Umpleți pasărea cu umplutura de pâine de porumb fără a împacheta prea strâns; gătiți umplutura rămasă separat într-un vas de copt cu unt. Strângeți curcanul; puneți-l pe un raft într-o tigaie mare și puneți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Între timp, într-un bol mic de amestecare, amestecați siropul de arțar și apa fierbinte pentru a subția puțin glazura; folosiți acest lucru pentru a unge curcanul la fiecare 30 de minute. Curcanul ar trebui să dureze aproximativ 3 ore pentru a găti (adică 15 până la 20 de minute pe kilogram.) Dacă picioarele sau sânul se rumenesc prea repede, acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Aproximativ 2 ore în gătit, șindrilă fâșiile de slănină cuptor pieptul de curcan pentru a acoperi; continuați să prăjiți și să ungeți încă o oră sau cam așa ceva. Curcanul se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de grade F (sucurile coapsei vor curge, de asemenea, clare atunci când sunt înțepate cu un cuțit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a sculpta, astfel încât sucurile să se poată așeza înapoi în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
13
Îndepărtați excesul de grăsime din picăturile de tigaie cu o lingură și așezați tigaia peste 2 arzătoare așezate la foc mediu-mare. Folosind o lingură de lemn, răzuiți bucățile maro lipite de fundul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
14
Bateți făina în picături, amestecând pe măsură ce se îngroașă pentru a preveni cocoloașele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
15
Adăugați restul de pui rămas și aduceți la foc mic; condimentează cu sare și piper și lovește-l cu o stoarcere de suc de lămâie pentru a lumina aroma. Se fierbe timp de 5 minute și apoi se strecoară pentru a îndepărta orice particule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pentru Ungerea Insertului
16
Serviți sosul cu curcanul prăjit cu arțar și umplutura de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread Umplutura
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.