Curcan prăjit clasic cu umplutură cu ierburi și sos de modă veche

Curcan prăjit clasic cu umplutură cu ierburi și sos de modă veche
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul clasic prăjit cu umplutură cu ierburi și sos de modă veche. Această rețetă servește 8 și costă 2,62 USD pe porție. O porție conține 839 calorii, 111g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de făină, în jurul stocului de curcan cald, umplutura caldă cu ierburi de fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma umplutura, puteți urma acest fel principal cu Pâine de porumb fără Gluten pentru umplutură sau desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură de curcan cu umplutură de pâine cu ierburi și sos de măruntaie, Curcan fript de modă veche și sos, și Friptură de curcan cu umplutură de pâine de modă veche.

Instrucțiuni

1
Așezați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă și preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt vas de copt pătrat de 8 inci sau caserolă de 2 litri. Ungeți ușor suportul de prăjire cu ulei vegetal și puneți-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Îndepărtați pachetul de plastic sau hârtie de măruntaie din curcan (de obicei în cavitate mică).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Scoateți din ambalaj și clătiți; rezervați pipotă și inimă; aruncați ficatul floppy, violet închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
4
Scoateți gâtul din cavitatea mare.
5
Scoateți din ambalaj, clătiți și rezervați. Folosind o pensetă sau un clește cu nas, îndepărtați orice pene și pene încă atașate de piele (curcanii kosher tind să necesite acest lucru mai mult decât alții). Scoateți și rezervați orice butoane vizibile de grăsime galben pal de pe ambele părți ale cozii (nu se găsesc la toate păsările).
6
Clătiți curcanul în interior și în exterior cu apă rece și uscați-l. Umpleți ușor cavitatea mică (gât) cu umplutură. Îndoiți pielea gâtului sub corp și fixați-o cu frigarui metalic. Umpleți ușor cavitatea mare a corpului cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
7
Transferați umplutura rămasă în vasul cu unt și stropiți cu 1/4 cană de stoc. Se acoperă cu folie de aluminiu și se dă la frigider până se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Transferați curcanul, cu pieptul în sus, în raft în tigaie. Puneți vârfurile aripilor sub sân și legați betisoarele lejer împreună cu sfoara de bucătărie. Frecați curcanul peste tot cu unt înmuiat și presărați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Acoperiți bine zona sânilor cu folie, lăsând expuse aripile, coapsele și betisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
UntUnt
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Transferați gizzard, inimă, gât și grăsime de curcan rezervată în tigaia de prăjire din jurul raftului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Se toarnă 2 căni de stoc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Friptură de curcan 45 de minute. Ungeți cu sucuri de tigaie (ridicați folia pentru a ajunge în zona sânilor) și continuați prăjirea, ungând la fiecare 45 de minute, încă 1 1/2 ore (2 1/4 ore în total). Ungeți din nou și, dacă sucurile de tigaie s-au evaporat în glazură, adăugați 1 cană de stoc în tigaie. Prăjiți încă 45 de minute (3 ore în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
12
Îndepărtați folia din zona sânului, Ungeți și adăugați stoc, dacă este necesar, până când termometrul cu citire instantanee introdus în partea cărnoasă a coapsei (aproape, dar fără a atinge osul) înregistrează 180 km f, aproximativ 1 oră în plus (4 ore în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Introduceți termometrul cu citire instantanee în centrul umpluturii în cavitatea corpului. În cazul în care termometrul nu citește 165 F, transferați umplutura în vasul de copt sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la maxim până la 165 F, aproximativ 3 minute timp de 10 grade. Acoperiți și păstrați cald. Folosind suporturi de curcan (sau prin introducerea unei linguri mari de servire din metal în cavitatea corpului), transferați curcanul pe un platou mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
14
Lăsați să stea 30 de minute înainte de sculptură.
15
Între timp, coaceți umplutura suplimentară și faceți sos: ridicați temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Scoateți măruntaiele și gâtul din tigaia de prăjire și aruncați-le.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
17
Turnați sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare sau separator de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
18
Lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute, apoi îndepărtați și rezervați grăsimea sau, dacă utilizați separator, turnați cu grijă sucuri în ceașcă de măsurare, rezervând grăsimea rămasă în separator.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
19
Transferați vasul acoperit cu folie de umplutură suplimentară la cuptor și coaceți 10 minute. Între timp, adăugați suficient stoc rămas la sucurile de tigaie pentru a totaliza 4 căni. Măsurați grăsimea de curcan, adăugând unt topit, dacă este necesar, pentru a totaliza 6 linguri. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat și adăugați grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
UmpluturăUmplutură
UntUnt
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
20
Bateți în făină, răzuind bucățile rumenite pe fundul tigaiei, apoi gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
21
Bateți în amestecul de suc de tigaie și aduceți la fierbere, amestecând des. Reduceți căldura la moderat scăzută și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
SucSuc
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
22
Bateți restul de 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și păstrați la cald. (Gravy poate fi păstrat cald la foc foarte mic, acoperit, până la 20 de minute. Dacă se îngroașă, subțire cu stoc suplimentar înainte de servire. Dacă se formează pielea deasupra, bateți bine pentru a se dizolva.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SosSos
StocStoc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
23
Când umplutura suplimentară s-a copt 10 minute, îndepărtați folia și coaceți, neacoperite, până când se încălzește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
24
Se toarnă sosul prin sită cu ochiuri fine într-un castron mare, apoi se transferă în barca cu sos. Sculptați curcanul și serviți sosul și umplutura alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
SitaSita
BolBol
1
•Pentru a combate uscăciunea, majoritatea curcanilor congelați și unele proaspete sunt injectate cu o soluție salină. Totuși, acesta nu este un lucru bun: păsărilor injectate le lipsește în general aroma și pot avea o textură moale. Din acest motiv, vă recomandăm să cumpărați un curcan proaspăt și să verificați eticheta pentru a vă asigura că nu există aditivi. (Căutați cuvintele " toate naturale.") Nu fi prea preocupat, totuși, de mulți alți termeni care pot fi aplicați curcanilor, cum ar fi rasa liberă, organic sau patrimoniu. Toate pot fi excelente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
2
* Când cumpărați o pasăre proaspătă, asigurați-vă că o cumpărați cu cel mult două zile înainte de Ziua Recunoștinței. Dacă trebuie să obțineți o pasăre înghețată, dezghețați-o în frigider într-o tigaie pentru a prinde picături, permițând 24 de ore complete pentru fiecare 5 kilograme.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
* Umplutura caldă și umedă este un mediu optim pentru multiplicarea bacteriilor precum salmonella sau E. coli, deci este important să urmați proceduri sigure. Asigurați-vă că faceți umplutura în ultimul moment, astfel încât să poată intra în pasăre caldă. Acest lucru îl ajută să se deplaseze mai repede deasupra "zonei periculoase" (intervalul optim de temperatură pentru creșterea bacteriilor) în timpul prăjirii. Când scoateți curcanul din cuptor, asigurați-vă că verificați temperatura din mijlocul umpluturii pentru a vă asigura că este de 165 km F, temperatura la care bacteriile vor fi ucise. Dacă nu este de 165 km F, scoateți-l din cavitate și puneți-l la microunde conform instrucțiunilor din rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
4
* Mai multe sfaturi de umplutură: asigurați-vă că nu împachetați în exces cavitățile, deoarece umplutura se va extinde în timpul gătitului. Umpleți ușor curcanul, apoi întindeți suplimentul într-o caserolă (nu mai mult de 2 inci adâncime) și coaceți-l după ce curcanul iese (asigurați-vă că îl refrigerați până atunci pentru a împiedica creșterea bacteriilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
5
Stropiți porția în caserolă cu stoc suplimentar pentru a compensa sucurile pe care nu le va primi de la curcan. Dacă doriți ca umplutura gătită în interiorul curcanului să fie extra-umedă (spre deosebire de a avea o crustă crocantă acolo unde este expusă), acoperiți porțiunea expusă cu o bucată mică de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
* Opiniile variază dacă să umpleți sau nu pasărea—unii oameni cred că poate provoca gătit neuniform. Pentru mai multe despre acest subiect, consultați grundul nostru de curcan. Dacă preferați să nu vă umpleți pasărea, umpleți cavitățile cu un amestec de legume și plante tocate, care îi va conferi aroma sucurilor de carne și tigaie: tocați 1 ceapă, 1 coastă de țelină cu frunze, 1 morcov și 3 linguri de pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Coaste De țelinăCoaste De țelină
LegumeLegume
MorcovMorcov
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Amestecați acest lucru cu 1 linguriță fiecare rozmarin uscat, salvie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin UscatRozmarin Uscat
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
8
Presărați cavitățile cu sare și piper negru proaspăt măcinat și așezați amestecul în interior. O pasăre neumplută va dura aproximativ 15 minute până la o jumătate de oră mai puțin pentru a găti decât o pasăre umplută. Când curcanul este gătit, înclinați-l pentru a permite sucurilor care s-au adunat în cavitate să se scurgă în tigaie. Nu serviți amestecul de legume, deoarece este posibil să nu fi gătit la o temperatură sigură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
LegumeLegume
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
* Această rețetă poate fi ușor extinsă pentru a servi mai mulți oameni. Estimați aproximativ 1 până la 1 1/2 lire sterline de persoană. Timpii de gătit (pentru o pasăre umplută, gătită la 325 F la o temperatură internă de 180 F) vor fi după cum urmează:8 până la 12 lire sterline: 3 până la 3 1/2 ore12 până la 14 lire sterline: 3 1/2 până la 4 ore14 până la 18 lire sterline: 4 până la 4 1/4 ore18 până la 20 de lire sterline: 4 1/4 până la 4 3/4
10
* Unii experți preferă să-și gătească curcanii la o temperatură internă de 170 de metri cubi f (mai degrabă decât 180 de metri cubi f, ca în această rețetă). Dacă nu vă deranjează să aveți carnea ușor roz, aceasta este perfect sigură și o face mai umedă. Cu toate acestea, Rick Rodgers, care a creat această rețetă, consideră că carnea întunecată, în special, nu își atinge aroma și textura optimă până când nu ajunge la 180 de metri cubi F. Dacă alegeți să vă umpleți curcanul și să-l gătiți la doar 170 de metri cubi f, umplutura sa aproape sigur nu va atinge temperatura sigură de 165 de metri cubi F. Când scoateți curcanul din cuptor, asigurați-vă că verificați temperatura din centrul umpluturii și, dacă este necesar, scoateți-l și cuptorul cu microunde conform instrucțiunilor din rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
11
Lăsarea curcanului să stea o jumătate de oră după ce iese din cuptor este o parte esențială a procesului de prăjire. Când carnea se prăjește, sucurile sale se deplasează la marginea exterioară a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsându-l să se odihnească, sucurile au timp să se redistribuie, făcând un curcan mai umed. Un bonus suplimentar: timpul de odihnă oferă o fereastră excelentă de oportunitate de a face sosul și de a reîncălzi garniturile. Nu este nevoie să acoperiți pasărea—va rămâne suficient de caldă, iar acoperirea ei ar înmuia doar pielea crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Revista