Friptura perfectă de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 800 de calorii, 90g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica morcov, curcan—gât, ceapă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan Perfect Prăjit, Curcan Perfect Prăjit, și Curcan Perfect Prăjit.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare sau o cadă de plastic, amestecați 1 1/2 galoane de apă cu sarea și zahărul; se amestecă pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați curcanul în saramură, pieptul în jos și dați-l la frigider timp de 10 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Scoateți curcanul din saramură, clătiți-l în apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Așezați jumătate din ceapă, morcov și țelină în cavitatea curcanului. Folosind sfoară de bucătărie, legați picioarele de curcan împreună, apoi aduceți sfoara în jurul curcanului și legați aripile la sân. Împrăștiați ceapa rămasă, morcovul și țelina într-o tigaie mare. Ungeți un suport în formă de V și puneți-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată Mărunt
6
Transferați curcanul în raft, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Ungeți curcanul cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
8
Se toarnă 1 cană de apă în tigaie și se prăjește curcanul timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Ungeți curcanul cu sucurile de tigaie și adăugați încă 1 cană de apă în tigaie. Prăjiți curcanul timp de aproximativ 1 oră și 45 de minute mai mult, ungându-l cu sucurile de tigaie la fiecare 30 de minute și adăugând încă 1/2 cană de apă în tigaia de prăjire ori de câte ori legumele încep să se rumenească. (Pentru a asigura carnea suculentă a sânului, Anderson rotește curcanul cu un sfert de tură de fiecare dată când îl unge.) Curcanul se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus într-o coapsă interioară înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
10
Transferați curcanul pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute înainte de sculptură. Rezervați sucurile în tigaia de prăjire pentru a face sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt