Curcan mexican Hash Brown Coace

Curcan mexican Hash Brown Coace
Ai nevoie de o garnitură fără gluten? Mexican Turkey Hash Brown Bake ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,04 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 357 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Un amestec de ardei iute, smântână, curcan măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ cupcakes mexican pentru micul dejun Hash Brown, Hash Brown Bake și Hash Brown Bake.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți curcanul, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați hash browns, sosul enchilada, sosul de roșii, ardei iute și condimentele pentru taco; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
3
Transferați la un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Acoperiți și coaceți la 375° timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se presară cu brânză; se coace, neacoperit, cu 5-10 minute mai mult sau pana cand branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Serviți cu smântână dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista