Curcan mexican Hash Brown Coace
Ai nevoie de o garnitură fără gluten? Mexican Turkey Hash Brown Bake ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,04 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 357 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Un amestec de ardei iute, smântână, curcan măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ cupcakes mexican pentru micul dejun Hash Brown, Hash Brown Bake și Hash Brown Bake.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți curcanul, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Adăugați hash browns, sosul enchilada, sosul de roșii, ardei iute și condimentele pentru taco; căldură prin.
Transferați la un 13-in. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Acoperiți și coaceți la 375° timp de 30 de minute.
Se presară cu brânză; se coace, neacoperit, cu 5-10 minute mai mult sau pana cand branza se topeste.
Serviți cu smântână dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.