Curcan Mac Caserola
Turcia Mac caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 357 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână amestec de usturoi-piper, busuioc, piept de curcan măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați O oală de curcan Chili Mac + VIDEO, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Mac Vegan și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați 2 caserole de 1/2 litru cu spray de gătit antiaderent. Gatiti macaroane la coacerea dorita conform indicatiilor de pe ambalaj.
În tigaia mare antiaderentă, gătiți și amestecați amestecul de curcan și usturoi-piper la foc mediu-mare timp de 6 până la 8 minute sau până când curcanul nu mai este roz.
Adăugați macaroane fierte, dovlecei, busuioc și sos Alfredo; se amestecă bine. Se amestecă amestecul în caserola pulverizată. Într-un castron mic, combinați toate ingredientele de topping; se amestecă bine.
Se presară peste caserolă.
Coaceți la 177°.timp de 30 până la 40 de minute sau până când se încălzește bine.