Curcan la grătar pe chifle este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 252 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, suc de ananas, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită la grătar pe chifle, Chifle De Porc La Grătar, și Carne de porc la grătar gătită lent pe chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, gătiți curcanul, ceapa și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se amestecă pasta de roșii, sucul de ananas, apa, muștarul, praful de usturoi, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20-30 de minute sau până când sosul se îngroașă. Puneți 1/3 cană pe fiecare chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm