Curcan Italian și tăiței
Curcan Italian și tăiței ia în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ciuperci, tăiței largi fără gălbenuș, brânză mozzarella parțial degresată și ceapă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Curcan și tăiței cu arahide thailandeze – o revoluție de curcan rămasă, Fidea Italiană Cremoasă, și Taitei Italieni De Cartofi Dulci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți curcanul, ciupercile, ceapa și ardeiul verde până când curcanul nu mai este roz.
Adăugați sos de spaghete și sare de ceapă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute.
Așezați tăiței fierți în fundul unui 2-1/2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de carne peste tăiței.
Se presară cu brânză. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperiți; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când se încălzește.