Curcan Hickory afumat la cald

Curcan Hickory afumat la cald
Hot-afumat Hickory Turcia ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 215 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 52 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, zahăr brun ferm, curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Curcan Bourbon Afumat Cu Hickory, Hickory-Rețetă De Pui Afumat, și Hickory Afumat Tras De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați ferma pentru picioare din Turcia. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul (rezervați pentru alte utilizări). Clătiți bine pasărea.
3
Într-un castron sau tigaie (cel puțin 12 până la 14 qt.), combinați 3 litri de apă, zahăr brun, sare, usturoi, boabe de piper și frunze de dafin. Se amestecă până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați curcan, acoperiți și răciți timp de 2 ore, întorcând pasărea ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Într-un castron, combinați așchii de lemn și 2 până la 3 litri de apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Ridicați curcanul din saramură și clătiți bine sub apă curentă rece, frecând ușor pentru a elibera sare; se usucă cu prosoape. Aruncați saramura. Introduceți un termometru pentru carne direct în jos prin partea cea mai groasă a pieptului de curcan până la os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Pe un grătar cu cărbune (20 până la 22 in. wide) cu un capac, Movilă și aprinde 40 brichete de cărbune pe firegrate. Când cărbunii sunt observați cu cenușă cenușie, în aproximativ 20 de minute, împingeți porțiuni egale pe părțile opuse ale firegrate.
8
Așezați o tavă de picurare din folie între movile de cărbuni. La fiecare movilă, adăugați 5 brichete și 1/2 cană așchii de lemn înmuiate scurse acum și la fiecare 30 de minute (până când se folosesc toate așchii). Setați grătarul în poziție. Puneți curcanul, pieptul în sus, pe grătar peste tigaia de picurare. Acoperiți grătarul și orificiile deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Pe un grătar cu gaz (cu cel puțin 11 in. între arzătoarele cu căldură indirectă), Așezați 1 cană de așchii de lemn înmuiate scurse în cutia de fumat metalică sau într-o tavă de folie direct pe căldură într-un colț. Întoarceți căldura la mare, închideți capacul și încălziți timp de aproximativ 10 minute. Reglați gazul pentru gătit indirect (căldură paralelă cu părțile laterale ale păsării și nu dedesubt) și setați o tavă de picurare din metal sau folie în centru (nu la foc direct). Setați grătarul în poziție. Puneți curcanul, pieptul în sus, pe grătar peste tigaia de picurare. Închideți capacul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați încă o ceașcă de așchii de lemn (presărați sau ridicați grătarul) la fiecare 30 de minute până când toate sunt folosite. Dacă marginile curcanului aproape de căldură încep să devină prea întunecate, glisați benzi pliate de folie între pasăre și grătar. Grăsimea din picături se poate aprinde atunci când capacul grătarului este deschis; stingeți turnând puțină apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Gatiti curcanul pana cand termometrul inregistreaza 160, in 2 pana la 3 ore; începeți verificarea după 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
12
Scurgeți sucurile din cavitate în picături și rezervați pentru alte utilizări.
13
Transferați curcanul într-un platou mare; lăsați să se odihnească cu 15 până la 30 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista