Curcan Hickory afumat la cald
Hot-afumat Hickory Turcia ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 215 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 52 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, zahăr brun ferm, curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Curcan Bourbon Afumat Cu Hickory, Hickory-Rețetă De Pui Afumat, și Hickory Afumat Tras De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați ferma pentru picioare din Turcia. Scoateți și aruncați bucățile de grăsime.
Îndepărtați măruntaiele și gâtul (rezervați pentru alte utilizări). Clătiți bine pasărea.
Într-un castron sau tigaie (cel puțin 12 până la 14 qt.), combinați 3 litri de apă, zahăr brun, sare, usturoi, boabe de piper și frunze de dafin. Se amestecă până se dizolvă zahărul și sarea.
Adăugați curcan, acoperiți și răciți timp de 2 ore, întorcând pasărea ocazional.
Într-un castron, combinați așchii de lemn și 2 până la 3 litri de apă fierbinte.
Ridicați curcanul din saramură și clătiți bine sub apă curentă rece, frecând ușor pentru a elibera sare; se usucă cu prosoape. Aruncați saramura. Introduceți un termometru pentru carne direct în jos prin partea cea mai groasă a pieptului de curcan până la os.
Pe un grătar cu cărbune (20 până la 22 in. wide) cu un capac, Movilă și aprinde 40 brichete de cărbune pe firegrate. Când cărbunii sunt observați cu cenușă cenușie, în aproximativ 20 de minute, împingeți porțiuni egale pe părțile opuse ale firegrate.
Așezați o tavă de picurare din folie între movile de cărbuni. La fiecare movilă, adăugați 5 brichete și 1/2 cană așchii de lemn înmuiate scurse acum și la fiecare 30 de minute (până când se folosesc toate așchii). Setați grătarul în poziție. Puneți curcanul, pieptul în sus, pe grătar peste tigaia de picurare. Acoperiți grătarul și orificiile deschise.
Pe un grătar cu gaz (cu cel puțin 11 in. între arzătoarele cu căldură indirectă), Așezați 1 cană de așchii de lemn înmuiate scurse în cutia de fumat metalică sau într-o tavă de folie direct pe căldură într-un colț. Întoarceți căldura la mare, închideți capacul și încălziți timp de aproximativ 10 minute. Reglați gazul pentru gătit indirect (căldură paralelă cu părțile laterale ale păsării și nu dedesubt) și setați o tavă de picurare din metal sau folie în centru (nu la foc direct). Setați grătarul în poziție. Puneți curcanul, pieptul în sus, pe grătar peste tigaia de picurare. Închideți capacul grătarului.
Adăugați încă o ceașcă de așchii de lemn (presărați sau ridicați grătarul) la fiecare 30 de minute până când toate sunt folosite. Dacă marginile curcanului aproape de căldură încep să devină prea întunecate, glisați benzi pliate de folie între pasăre și grătar. Grăsimea din picături se poate aprinde atunci când capacul grătarului este deschis; stingeți turnând puțină apă în tigaie.
Gatiti curcanul pana cand termometrul inregistreaza 160, in 2 pana la 3 ore; începeți verificarea după 1 oră.
Scurgeți sucurile din cavitate în picături și rezervați pentru alte utilizări.
Transferați curcanul într-un platou mare; lăsați să se odihnească cu 15 până la 30 de minute înainte de a sculpta.