Curcan glazurat cu rodie cu orez sălbatic și umplutură de castane

Curcanul glazurat cu rodie cu orez sălbatic și umplutură de castane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 6.38 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1362 calorii, 152g de proteine, și 57G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze sărate, ulei de măsline, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până castane ai putea urma acest curs principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf de aur ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Curcan Glazurat Cu Rodie Cu Umplutură De Orez Sălbatic, Rodii-glazurate Cornish joc găini cu orez sălbatic-castan St, și Curcan glazurat cu arțar cu umplutură de orez sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Condimentează curcanul cu ulei de măsline, sare și piper.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Amestecați orezul, castanele, ceapa și ierburile împreună într-un vas de copt. Se acoperă cu brânză de capră mărunțită. Se acoperă cu folie și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați curcanul pe grătar și grătați fiecare parte la foc mare până se rumenesc frumos, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la minim și mutați bucățile de curcan într-un raft mai înalt din grătar. Închideți capacul grătarului și lăsați să gătească încet, întorcându-se ocazional, timp de 30 până la 40 de minute. Apoi începeți să periați sucul de rodie pe curcan și continuați până când curcanul este gătit; un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei, departe de os, ar trebui să înregistreze 175 grade F.
Scoateți curcanul de pe grătar, transferați-l pe o tăietură și lăsați-l să stea, acoperit slab cu folie, timp de 15 minute înainte de sculptură.
Puneți umplutura în cuptor și lăsați să se încălzească timp de 10 minute.
Serviți umplutura cu curcan. Aduceți orice suc de rodie rămas la foc mic și stropiți peste curcan.