Curcan glazurat cu rodie cu orez sălbatic și umplutură de castane

Curcan glazurat cu rodie cu orez sălbatic și umplutură de castane
Curcanul glazurat cu rodie cu orez sălbatic și umplutură de castane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 6.38 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1362 calorii, 152g de proteine, și 57G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze sărate, ulei de măsline, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până castane ai putea urma acest curs principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf de aur ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Curcan Glazurat Cu Rodie Cu Umplutură De Orez Sălbatic, Rodii-glazurate Cornish joc găini cu orez sălbatic-castan St, și Curcan glazurat cu arțar cu umplutură de orez sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Condimentează curcanul cu ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
4
Amestecați orezul, castanele, ceapa și ierburile împreună într-un vas de copt. Se acoperă cu brânză de capră mărunțită. Se acoperă cu folie și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CastaneCastane
IerburiIerburi
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Așezați curcanul pe grătar și grătați fiecare parte la foc mare până se rumenesc frumos, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la minim și mutați bucățile de curcan într-un raft mai înalt din grătar. Închideți capacul grătarului și lăsați să gătească încet, întorcându-se ocazional, timp de 30 până la 40 de minute. Apoi începeți să periați sucul de rodie pe curcan și continuați până când curcanul este gătit; un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei, departe de os, ar trebui să înregistreze 175 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți curcanul de pe grătar, transferați-l pe o tăietură și lăsați-l să stea, acoperit slab cu folie, timp de 15 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Puneți umplutura în cuptor și lăsați să se încălzească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți umplutura cu curcan. Aduceți orice suc de rodie rămas la foc mic și stropiți peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RodieSuc De Rodie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista