Curcan fript cu condimente

Curcan fript cu condimente
Curcanul fript cu condimente este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 40 de porții. O porție conține 160 de calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal ieftin pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de sos sărat, curcan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan fript cu condimente, Pui fript frecat cu condimente cu două sosuri, și Lisu Spice-Frecat Friptură De Porc.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați ferma pentru picioare din Turcia. Scoateți și aruncați orice bucăți de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2
Îndepărtați măruntaiele și gâtul; salvați pentru sosul sărat. Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3
Dacă umpleți curcanul: chiar înainte de prăjire, așezați curcanul pe suprafața de lucru cu pieptul în jos; umpleți ușor cavitatea gâtului cu pansament. Aduceți pielea gâtului în sus pentru a acoperi deschiderea. Cu o frigăruie metalică, fixați pielea gâtului pe spate, filetând frigăruia de mai multe ori prin pielea gâtului și a spatelui. Întoarceți curcanul și împachetați ușor cavitatea corpului cu pansament. Dacă curcanul are coada atașată, introduceți coada în cavitate. Dacă există suficientă piele pentru a se suprapune la deschidere, filetați o frigăruie metalică de mai multe ori pentru a închide. Legați ușor capetele betisoarelor cu șnur de bumbac pentru a le împiedica să se răspândească sau lăsați-le dezlegate pentru a permite căldurii să ajungă mai ușor la articulațiile coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Așezați orice pansament rămas într-un vas de copt. Când curcanul este la aproximativ 30 de minute de la terminare, coaceți pansament suplimentar, acoperit, într-un cuptor de 325 sau 350 până când este fierbinte (cel puțin 150 în centru), aproximativ 40 de minute pentru 8 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Frecați curcanul peste tot cu ulei. Frecați amestecul de condimente uniform pe piele și în interiorul cavităților gâtului și corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe un suport în formă de V într-o tigaie de prăjire de 12 x 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Prăjiți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului până la os înregistrează 160, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferați curcanul gătit într-un platou. Dacă pasărea a fost umplute, introduceți un termometru în centrul pansamentului. Ar trebui să citească cel puțin 160 pentru a fi sigur pentru bacterii. Nu permiteți umpluturii să stea în pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Tăiați șirul de la picioare.
10
Îndepărtați cavitatea corpului de închidere a frigarui. Scoateți pansamentul într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Tăiați pielea la cavitatea gâtului, scoateți pansamentul și adăugați-l în castron. Dacă temperatura a fost sub 160, încălziți pansamentul într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), amestecând adesea pentru a distribui căldura uniform până când este 160 pe tot parcursul. Acoperiți și păstrați pansamentul cald. Păstrați curcanul cald și lăsați să stea 15 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Sculpta curcan. Dacă coapsele sunt încă ușor roz la articulație, puneți coapsele pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până când rozul dispare, 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
14
Chineză cu cinci condimente: într-un castron mic, amestecați 1 lingură de ghimbir măcinat, 1 1/2 lingurițe de scorțișoară măcinată, 1 linguriță de anason zdrobit sau semințe de fenicul și 1/2 linguriță de cuișoare măcinate. (Sau folosiți 2 linguri amestec chinezesc de cinci condimente.) Face aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Jamaican Jerk Rub: într-un castron mic, amestecați 1 1/2 lingurițe de ghimbir măcinat; 1 linguriță fiecare ienibahar măcinat, cimbru uscat, cayenne și piper; și 1/2 linguriță pulbere de ceapă. (Sau de a folosi 2 linguri amestec jerk Jamaican.) Face aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar La SolIenibahar La Sol
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
UmărUmăr
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Frecare provenală: într-un castron mic, amestecați 2 lingurițe fiecare rozmarin uscat zdrobit și cimbru uscat și 1 linguriță fiecare salvie frecată uscată și lavandă uscată (sau mai multă salvie). (Sau folosiți 2 linguri amestec de plante provenale.) Face aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frecat SalvieFrecat Salvie
Rozmarin UscatRozmarin Uscat
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Red Curry Rub: într-un castron mic, amestecați 2 lingurițe de pudră de chili; 1 linguriță fiecare coriandru măcinat, ghimbir măcinat și cayenne; 3/4 linguriță chimen măcinat; și 1/4 linguriță turmeric măcinat. (Sau folosiți 2 linguri de pudră de curry roșu.) Face aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
TurmericTurmeric
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
18
Southwest Chili Rub: într-un castron mic, amestecați 1 lingură de ancho măcinat sau chili din California și 1 linguriță fiecare chimen măcinat, chili chipotle măcinat sau cayenne și oregano uscat. (Sau folosiți pudră de chili sau un amestec de chili din sud-vest.) Face aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Oregano UscatOregano Uscat
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate7
Revista