Curcan de arțar sărat cu sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $2.63 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 72g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 598 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, lămâie, condimente de pasăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Piept de curcan cu saramură de arțar cu sos de ciuperci, Curcan sărat cu soia și cidru pe Puncte de pâine prăjită cu sos de arțar-soia, și Piept de curcan prăjit, sărat, cu sos de arțar-Worcestershire și Pilaf de orez cu fructe și nuci.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara saramură, combinați primele 6 ingrediente într-un vas mare, amestecând până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Pentru a pregăti curcanul, îndepărtați și rezervați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Apă
3
Adăugați curcan în oală, întorcându-vă la strat. Acoperiți și refrigerați 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Aduceți cola și 1/2 cană de sirop la fiert într-o cratiță mică; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Cola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Combinați cimbru, salvie, condimente și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Piper
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
7
Scoateți curcanul din saramură, aruncând saramura; se usucă. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de cimbru sub pielea slăbită; presărați în interiorul cavității corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Toată Turcia
Saramură
Cimbru
Carne
Condimente Uscate Freca
8
Așezați 4 căței de usturoi și ceapă în cavitatea corpului. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ceapă
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
9
Așezați curcanul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Toată Turcia
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Pentru Pui
10
Coaceți la 375 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Se toarnă amestecul de cola peste curcan; se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Cola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Coaceți încă 1 oră și 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
13
Scoateți curcanul din tigaie, rezervând picături pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Așezați curcanul pe un platou. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
15
Îndepărtați sfoara. Aruncați pielea.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
16
Pentru a pregăti sosul, în timp ce curcanul se coace, combinați măruntaiele și gâtul rezervate și bulionul într-o cratiță; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare într-un bol, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Bulion
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu Sos
Bol
17
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
18
Turnați picăturile de tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica în vârf).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
19
Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
20
Scurgeți picăturile în tigaia broiler, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
21
Adăugați amestecul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
22
Așezați tigaia pentru pui pe plită la foc mediu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Soba
Tigaie
23
Combinați laptele și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând bine cu un tel; se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
24
Se strecoară sosul printr-o sită într-un castron. Aruncați solidele. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.