Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Curcanul de Ziua Recunoștinței ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 54 și costă 80 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de boabe de piper, mere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ziua Recunostintei Turcia resturi Bliss: Turcia Mac-și-Cheeselets, Curcan Întreg Sărat, și Curcan Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă bulionul de pui, sucul de mere, zahărul brun, sarea, Salvia uscată și boabele de piper împreună într-o oală mare; adăugați jumătăți de mere și căței de usturoi zdrobiți. Aduceți amestecul doar la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Cuișoare întregi De Usturoi
Suc De Mere
Zahăr Brun
Boabe De Piper
Salvie Uscată
Măr
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți imediat de pe foc.
3
Turnați suficientă gheață într-un recipient mare sigur pentru alimente pentru a fi aproximativ pe jumătate plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
4
Se toarnă amestecul de bulion de pui peste gheață; se amestecă pentru a răci lichidul complet și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Gheață
5
Coborâți ușor curcanul în lichid cu sânul orientat în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
6
Saramură curcan 24 până la 36 de ore, adăugând gheață după cum este necesar pentru a menține saramura și curcanul la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
Gheață
7
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F (260 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți curcanul din saramură și clătiți bine cu apă rece. Pat curcan uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Se amestecă sferturile de mere, pene de ceapă, căței de usturoi întregi și frunze proaspete de salvie într-un castron; se umplu lejer în cavitatea curcanului. Mutați curcanul într-o tigaie de prăjire superficială. Înveliți ușor pielea curcanului cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Salvie Proaspătă
Ulei De Măsline
Toată Turcia
Măr
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bol
10
Coaceți curcanul în cuptorul preîncălzit până când pielea de pe pieptul curcanului este maro aurie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C), acoperiți curcanul cu folie de aluminiu și continuați să prăjiți curcanul până când nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 6 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei ar trebui să citească 180 de grade F (85 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Termometru De Bucătărie
12
Scoateți curcanul din cuptor, acoperiți cu o foaie dublată de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.