Curcan cu ierburi și citrice

Curcan cu ierburi și citrice
Planta și curcanul glazurat cu citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 806 calorii, 85g de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 19 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var, mandarină, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a face acest lucru astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Curcan cu citrice și plante medicinale, Curcan Cu Citrice Și Ierburi Prăjite, și Burgeri De Curcan Cu Ierburi Și Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți untul compus din citrice: amestecați toate ingredientele într-un bol mediu până când sunt amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pregătiți Turcia: Preîncălziți cuptorul la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Îndepărtați mănușile și gâtul și clătiți curcanul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Se scurge bine cavitatea; se usuca. Slăbiți și ridicați pielea din curcan cu degetele, fără a detașa complet pielea; răspândiți untul compus dedesubt. Înlocuiți cu atenție pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Presărați cavitatea cu 1 lingură. sare. Squeese Citrus jumătăți în cavitate; locul stors fructe, frunze de telina, și următoarele 2 ingrediente în cavitate. Legați capetele picioarelor împreună cu șirul; puneți vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si MaruntitaPaine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
(tub Mare)(tub Mare)
6
Așezați curcanul pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Se toarnă bulion în partea de jos a tigaie prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1
Puneți 1/2 cană de unt nesărat, marmeladă și miere într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mic pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți din căldură; sitr în sare și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
3
Ungeți jumătate de glazură peste curcan. Acoperiți ușor curcanul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Coaceți la 325 pe cel mai mic raft pentru cuptor timp de 1 oră și 30 de minute. Descoperiți și periați cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Coaceți 1 oră și încă 25 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 165, lipind cu glazura rămasă la fiecare 30 de minute. Scut cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți curcanul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Lăsați să stea, acoperit cu folie, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8
Așezați curcanul pe un platou de servire, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se toarnă aproximativ 1 cană de tigaie în 1 cană de măsurare a paharului.
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Lăsați să stea 10 minute și degresați grăsimea din picături, rezervând 1 lingură. gras.
11
Căldură rezervată 1 lingură. grăsime într-o cratiță mică la foc mediu; amestecați în făină. Gatiti 1 minut. Adăugați treptat 1 cană de picături rezervate, amestecând constant. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
13
Garnisiți curcanul, dacă doriți, și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Ingrediente

1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaine pentru sandvici, prajita si maruntitapaine pentru sandvici, prajita si maruntita3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăGarnituri: Clementine, lămâi Meyer, nuci pecan, kumquatsGarnituri: Clementine, lămâi Meyer, nuci pecan, kumquats2(iarnă)făină universalăfăină universală1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)rozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat11 kilogram de dovlecel,salvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată2(iarnă)salvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată11 kilogram de dovlecel,cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2(iarnă)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2(iarnă)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale11 kilogram de dovlecel,nonpareils argintiinonpareils argintii11 kilogram de dovlecel,Meyer Lemon zestMeyer Lemon zest2(poate fi sau trece)Meyer Lemon zestMeyer Lemon zest1var, înjumătățitvar, înjumătățit11 kilogram de dovlecel,2 linguri ulei de arahide prajit sau ulei vegetal2 linguri ulei de arahide prajit sau ulei vegetal1Meyer lemon, înjumătățitMeyer lemon, înjumătățit796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimarmeladă de portocalemarmeladă de portocale11 kilogram de dovlecel,piper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricrengute proaspete de salviecrengute proaspete de salvie1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)(tub mare)(tub mare)10Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper după gustSare și piper după gust1mandarină, înjumătățitămandarină, înjumătățită11 kilogram de dovlecel,coaja de mandarinăcoaja de mandarină796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricrenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriunt nesăratunt nesărat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat5kilogramecurcani întregi, proaspeți sau congelați, decongelațicurcani întregi, proaspeți sau congelați, decongelați
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 19 m.
Porții10
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista