Curcan cu ierburi și citrice

Curcan cu ierburi și citrice
Planta și curcanul glazurat cu citrice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 806 calorii, 85g de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 19 minute. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var, mandarină, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a face acest lucru astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Curcan cu citrice și plante medicinale, Curcan Cu Citrice Și Ierburi Prăjite, și Burgeri De Curcan Cu Ierburi Și Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți untul compus din citrice: amestecați toate ingredientele într-un bol mediu până când sunt amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pregătiți Turcia: Preîncălziți cuptorul la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Îndepărtați mănușile și gâtul și clătiți curcanul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Se scurge bine cavitatea; se usuca. Slăbiți și ridicați pielea din curcan cu degetele, fără a detașa complet pielea; răspândiți untul compus dedesubt. Înlocuiți cu atenție pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt AromatUnt Aromat
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Presărați cavitatea cu 1 lingură. sare. Squeese Citrus jumătăți în cavitate; locul stors fructe, frunze de telina, și următoarele 2 ingrediente în cavitate. Legați capetele picioarelor împreună cu șirul; puneți vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Așezați curcanul pe un suport de prăjire într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Se toarnă bulion în partea de jos a tigaie prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1
Puneți 1/2 cană de unt nesărat, marmeladă și miere într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mic pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți din căldură; sitr în sare și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Ungeți jumătate de glazură peste curcan. Acoperiți ușor curcanul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți la 325 pe cel mai mic raft pentru cuptor timp de 1 oră și 30 de minute. Descoperiți și periați cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Coaceți 1 oră și încă 25 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 165, lipind cu glazura rămasă la fiecare 30 de minute. Scut cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți curcanul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să stea, acoperit cu folie, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Așezați curcanul pe un platou de servire, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă aproximativ 1 cană de tigaie în 1 cană de măsurare a paharului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Lăsați să stea 10 minute și degresați grăsimea din picături, rezervând 1 lingură. gras.
11
Căldură rezervată 1 lingură. grăsime într-o cratiță mică la foc mediu; amestecați în făină. Gatiti 1 minut. Adăugați treptat 1 cană de picături rezervate, amestecând constant. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
12
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
13
Garnisiți curcanul, dacă doriți, și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăruntaie și os de gât de curcanmăruntaie și os de gât de curcan3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilăfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilă10puțin dovlecel tocatGarnituri: Clementine, lămâi Meyer, nuci pecan, kumquatsGarnituri: Clementine, lămâi Meyer, nuci pecan, kumquats2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfăină universalăfăină universală1parmezan rasrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat1Oreos dublu umplutsalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2Crustă: firimituri de biscuiți graham1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1Oreos dublu umplutnonpareils argintiinonpareils argintii1Oreos dublu umplutMeyer Lemon zestMeyer Lemon zest2cp. legume (de exemplu, spanac)Meyer Lemon zestMeyer Lemon zest1var, înjumătățitvar, înjumătățit1Oreos dublu umplut2 linguri ulei de arahide prajit sau ulei vegetal2 linguri ulei de arahide prajit sau ulei vegetal1Meyer lemon, înjumătățitMeyer lemon, înjumătățit791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmarmeladă de portocalemarmeladă de portocale1Oreos dublu umplutpiper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcrengute proaspete de salviecrengute proaspete de salvie1parmezan ras1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala10puțin dovlecel tocatSare și piper după gustSare și piper după gust1mandarină, înjumătățitămandarină, înjumătățită1Oreos dublu umplutcoaja de mandarinăcoaja de mandarină791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcrenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesăratunt nesărat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat5kilogramecurcani întregi, proaspeți sau congelați, decongelațicurcani întregi, proaspeți sau congelați, decongelați
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 19 m.
Porții10
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista