Curcan cu crustă de rozmarin sărat cu sos de tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu crustă de rozmarin sărat cu sos de tigaie. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 947 calorii. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, semințe de fenicul, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan cu crustă de plante murate cu sos de cidru de mere, Curcan prăjit uscat cu sos, și Curcan cu ceai la grătar cu sos de ceai și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 8 litri de apă rece, sarea, zahărul, semințele de coriandru, semințele de fenicul, fulgii de ardei roșu, usturoiul, frunzele de dafin, morcovii, țelina și ceapa într-un recipient mare. Scufundați curcanul în saramură și dați-l la frigider timp de 2 până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Semințe întregi De Coriandru
Pesmet, Câteva Pumni
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Scoateți curcanul din saramură cu o noapte înainte de prăjire și uscați-l bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Combinați untul, rozmarinul și puțină sare într-un bol mic. Gustă-l pentru a te asigura că are un gust bun. Lucrați untul sub pielea curcanului și masați-l în sâni și picioare. Masați untul și pe exteriorul pielii. Legați picioarele împreună și peste sân, astfel încât să îl protejeze în timpul gătitului pentru a-l menține umed și suculent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați curcanul pe o tavă de foi și refrigerați peste noapte neacoperit! Da, așa e, neacoperit. Acest lucru va ajuta pielea să se usuce și să devină cu adevărat maro și crocantă. Acordați o atenție deosebită să nu aveți mâncare care nu va fi gătită lângă curcan în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Ziua Recunoștinței: Scoateți curcanul din frigider cu 1 oră înainte de a-l introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați usturoiul, țelina, ceapa, rădăcina de țelină, feniculul, frunzele de dafin, salvia și cimbru într-o tigaie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
2
Puneți bulionul de pui și vinul în fundul tigaiei de prăjire și așezați curcanul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Puneți curcanul în cuptor până când pielea curcanului devine foarte frumoasă și maro, aproximativ 40 de minute. Reduceți căldura cuptorului la 350 de grade F pentru restul timpului de gătit. Ungeți curcanul la fiecare 30 de minute și adăugați mai mult stoc în tigaia de prăjire, dacă este necesar. Gândiți-vă la 17 minute pe kilogram pentru curcan. Cort curcanul cu folie de aluminiu atunci când ajunge la culoarea potrivită pentru a împiedica să se întunece prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți curcanul din cuptor atunci când un termometru introdus în partea cea mai groasă a curcanului citește 160 de grade F. Asigurați-vă că termometrul nu atinge un os atunci când faceți citirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Când curcanul a atins temperatura corespunzătoare, scoateți-l din tigaia de prăjire și lăsați-l să se odihnească cel puțin 30 de minute. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, Scursa
1
Scoateți frunzele de dafin, salvia și cimbrul și din tigaia de prăjire. Folosind un blender de imersie, amestecați legumele împreună până se omogenizează. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar (va fi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Fasole Cannelloni, Scursa
2
Sculpta curcan, și nu lupta peste copane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Multumim pentru un astfel de curcan mare!!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt