Curcan cu crustă de rozmarin sărat cu sos de tigaie

Curcan cu crustă de rozmarin sărat cu sos de tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu crustă de rozmarin sărat cu sos de tigaie. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 947 calorii. Pentru $ 3.67 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, semințe de fenicul, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan cu crustă de plante murate cu sos de cidru de mere, Curcan prăjit uscat cu sos, și Curcan cu ceai la grătar cu sos de ceai și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 8 litri de apă rece, sarea, zahărul, semințele de coriandru, semințele de fenicul, fulgii de ardei roșu, usturoiul, frunzele de dafin, morcovii, țelina și ceapa într-un recipient mare. Scufundați curcanul în saramură și dați-l la frigider timp de 2 până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Scoateți curcanul din saramură cu o noapte înainte de prăjire și uscați-l bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Combinați untul, rozmarinul și puțină sare într-un bol mic. Gustă-l pentru a te asigura că are un gust bun. Lucrați untul sub pielea curcanului și masați-l în sâni și picioare. Masați untul și pe exteriorul pielii. Legați picioarele împreună și peste sân, astfel încât să îl protejeze în timpul gătitului pentru a-l menține umed și suculent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați curcanul pe o tavă de foi și refrigerați peste noapte neacoperit! Da, așa e, neacoperit. Acest lucru va ajuta pielea să se usuce și să devină cu adevărat maro și crocantă. Acordați o atenție deosebită să nu aveți mâncare care nu va fi gătită lângă curcan în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Ziua Recunoștinței: Scoateți curcanul din frigider cu 1 oră înainte de a-l introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1
Așezați usturoiul, țelina, ceapa, rădăcina de țelină, feniculul, frunzele de dafin, salvia și cimbru într-o tigaie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Puneți bulionul de pui și vinul în fundul tigaiei de prăjire și așezați curcanul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Puneți curcanul în cuptor până când pielea curcanului devine foarte frumoasă și maro, aproximativ 40 de minute. Reduceți căldura cuptorului la 350 de grade F pentru restul timpului de gătit. Ungeți curcanul la fiecare 30 de minute și adăugați mai mult stoc în tigaia de prăjire, dacă este necesar. Gândiți-vă la 17 minute pe kilogram pentru curcan. Cort curcanul cu folie de aluminiu atunci când ajunge la culoarea potrivită pentru a împiedica să se întunece prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Scoateți curcanul din cuptor atunci când un termometru introdus în partea cea mai groasă a curcanului citește 160 de grade F. Asigurați-vă că termometrul nu atinge un os atunci când faceți citirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Când curcanul a atins temperatura corespunzătoare, scoateți-l din tigaia de prăjire și lăsați-l să se odihnească cel puțin 30 de minute. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1
Scoateți frunzele de dafin, salvia și cimbrul și din tigaia de prăjire. Folosind un blender de imersie, amestecați legumele împreună până se omogenizează. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar (va fi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Sculpta curcan, și nu lupta peste copane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Multumim pentru un astfel de curcan mare!!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În100 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista