Curcan cu cidru cu sos de mere prăjit

Curcan cu cidru cu sos de mere prăjit
Curcan cu cidru cu sos de mere prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 107G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 856 calorii. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, crenguțe de cimbru, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan prăjit cu ierburi cu sos de cidru de mere, Sos De Curcan Cu Cidru De Mere, și Ruladă de curcan cu sos de mere.

Instrucțiuni

1
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați 1/2 linguriță scorțișoară; aduceți lichidul la fiert. Puneți lichidul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
4
Se amestecă 2 mere sferturi, ceapă, cimbru, frunze de salvie și 1/4 linguriță scorțișoară într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
6
Se presară cavitatea principală cu sare și piper. Puneți amestecul de mere în cavitatea principală. Puneți vârfurile aripilor sub curcan; legați picioarele împreună lejer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
MărMăr
7
Așezați curcanul într-o tigaie mare. Frecați pieptul de curcan și picioarele cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Se toarnă jumătate din lichidul de ungere peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
9
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
10
Friptură de curcan 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
11
Se toarnă lichidul rămas peste curcan. Prăjiți 2 ore, ungând frecvent cu sucuri de tigaie și adăugând 1 cană (sau mai mult) apă în tigaie dacă sucurile s-au evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați toate feliile de mere în sucurile de tigaie din jurul curcanului. Acoperiți curcanul liber cu folie pentru a nu se rumeni prea repede. Continuați să frigeți până când merele sunt fragede, curcanul este maro intens și termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 km f, ungând frecvent cu sucuri de tigaie, cu aproximativ 1 oră și 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
13
Transferați curcanul pe platou. Cort liber cu folie; lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă a curcanului va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Folosind lingura cu fante, transferați merele din sucurile de tigaie în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
2
Turnați sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare cu 4 căni. Îndepărtați grăsimea și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
3
Adăugați suficient bulion de pui la sucurile de tigaie pentru a măsura 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați amestecul de bulion într-o cratiță mare; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați mere rezervate; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
6
Se amestecă cidrul de mere și amidonul de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Bateți în sos. Se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 2 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Aruncați amestecul din cavitatea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
9
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista