Curcan aragaz lent și Chili de fasole albă

Slow Cooker Turcia și Chili de fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 412 calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 33 de fani. Este perfect pentru Super Bowl. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, ardei serrano chile, fasole cannellini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Slow-Cooker Curcan Fasole Albă Chili, Aragaz Lent Chili De Curcan Alb, și Aragaz Lent 3 Fasole Curcan Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți pieptul de curcan până când carnea nu mai este roz, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Transferați pieptul de curcan într-un castron pentru a se răci; tăiați-l cu 2 furci. Puneți carnea de curcan deoparte. În aceeași tigaie, gătiți ceapa și usturoiul la foc mediu până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute; răzuiți ceapa și usturoiul, împreună cu orice picături, în vasul cu curcanul.
Așezați 1 cutie de fasole cannellini, mămăliga și bulionul de pui într-un aragaz lent. Cu un blender de imersie, amestecați amestecul până la neted.
Transferați curcanul mărunțit, ceapa, usturoiul, încă 3 cutii de fasole cannellini, condimentul cilantro, chimen și Cajun în aragazul lent și amestecați pentru a combina. Purtați mănuși, tăiați tulpinile serrano chile, împărțiți chiles și răzuiți semințele și membranele din 2 chiles cu o lingură. Tocați toate cele 3 ardei iute. Pentru aromă mai blândă, semințe și îndepărtați membranele din toate chiles.
Amestecați ardeii serrano în supă.
Acoperiți aragazul și gătiți la setare scăzută timp de 4 până la 6 ore sau la setare ridicată timp de 2 până la 3 ore.