Curcan afumat și verdeață
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Curcanul afumat și verdeața ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 2002 calorii, 268g de proteine, și 93G de grăsime. Pentru $6.6 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți spanac, ulei de struguri, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este minunat. Rețete similare includ Mustar verde cu curcan afumat, Verdeață Collard cu aripi de curcan afumate, și Verdețuri saut, curcan afumat și Panini Provolone.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. condimentați picioarele de curcan cu piper negru,
Încălziți uleiul de semințe de struguri într-o oală mare adâncă la foc mediu-mare.
Adăugați picioarele de curcan și rumeniți în loturi pe toate părțile.
Se transferă într-o tigaie, se acoperă cu folie, se introduce în cuptor și se prăjește până se înmoaie furculița, aproximativ 35 de minute.
Adăugați usturoiul în oală și sotati ușor la foc mediu având grijă să nu ardeți usturoiul. Se amestecă ardeiul roșu zdrobit și varza mărunțită și se lasă să gătească aproximativ 10 minute.
Adăugați verdeață și gătiți încă 10 minute.
Adăugați spanacul, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și gătiți până se înmoaie, dar încă verde strălucitor.
Transferați verdeața într-un platou și acoperiți cu picioarele de curcan.