Curcan acoperit cu cartofi și coacere de fasole verde
Cartofi-Topped curcan și fasole verde coace este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 230 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crumb Topped Fasole Verde Ciuperci Coace, Coaceți Cartofi Cu Fasole Verde, și Cârnați De Cartofi Și Fasole Verde.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450. Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit. Gatiti curcanul, ceapa, usturoiul praf si cimbru in tigaie la foc mediu-mare pana cand curcanul nu mai este roz. Se amestecă laptele, fasolea verde, supa, castanele de apă și ciupercile.
Se încălzește până la fierbere.
Se toarnă amestecul de curcan în vasul de copt. Se acoperă cu pepite de cartofi.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.