Curcan acoperit cu cartofi și coacere de fasole verde

Curcan acoperit cu cartofi și coacere de fasole verde
Cartofi-Topped curcan și fasole verde coace este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 230 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crumb Topped Fasole Verde Ciuperci Coace, Coaceți Cartofi Cu Fasole Verde, și Cârnați De Cartofi Și Fasole Verde.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450. Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pulverizați tigaie antiaderentă de 10 inci cu spray de gătit. Gatiti curcanul, ceapa, usturoiul praf si cimbru in tigaie la foc mediu-mare pana cand curcanul nu mai este roz. Se amestecă laptele, fasolea verde, supa, castanele de apă și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se încălzește până la fierbere.
4
Se toarnă amestecul de curcan în vasul de copt. Se acoperă cu pepite de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista