Curcan

Curcan
Turcia durează aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,69 USD per porție. O porție conține 1151 de calorii, 116 g de proteine și 66 g de grăsimi. Un amestec de piper, ulei de măsline, țelină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: cel mai bun sos de curcan pregătit înainte de Sara Moulton și sfaturi de curcan pentru cioplit, supă de curcan cu lămâie de casă și supă cu tăiței de curcan cu jalapeno și CADARE DE ZIUA DE CURCUN OXO CU IAGUR PICANT.

Instrucțiuni

1
Echipament special: 1 folie folie de aluminiu, pentru cort
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Cârnați Italieni Sau De Porc1 Kilogram De Cârnați Italieni Sau De Porc
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cârnați Italieni Sau De Porc în VracCârnați Italieni Sau De Porc în Vrac
3
Scoateți ambalajul, scurgeți curcanul și ștergeți exteriorul cu prosoape de hârtie. Apoi scoateți gâtul și măruntaiele din cele două cavități.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet (12 Uncii) Cuburi De Umplutură Cu Ierburi1 Pâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet (12 Uncii) Cuburi De Umplutură Cu Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet Cuburi De Umplutură Cu IerburiPâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet Cuburi De Umplutură Cu Ierburi
4
Puneți pieptul de curcan cu partea în sus într-o tigaie puțin adâncă de 2 1/2 sau 3 inci adâncime. Umpleți curcanul și ungeți sau stropiți curcanul cu ulei. Asezonați cu sare și piper. Introduceți un termometru pentru carne pentru cuptor în partea cea mai groasă a coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Pune curcanul în cuptorul la 325 de grade F. Nu ungeți și nu deschideți ușa cuptorului timp de 2 ore și 10 minute din timpul de gătire. După ce au trecut 2 ore, 10 minute din timpul de gătire, curcanul va fi de un maro auriu deschis. Ungeți curcanul cu uleiul rămas și puneți un cort de folie de aluminiu ușoară peste piept și continuați gătitul. Continuați să prăjiți până când coapsa atinge o temperatură de 180 de grade F. Odată gata, lăsați curcanul să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Într-o tigaie, mărunțiți cârnații și gătiți până când nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Scoateți pe un prosop de hârtie, astfel încât excesul de grăsime să fie absorbit.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
9
Scurgeți tigaia, rezervând 1 lingură de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
10
Se caleste marul in grasime. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
11
Se topesc cele 2 linguri de unt si se calesc ceapa si telina (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
12
Se ia de pe foc.
13
Puneți cuburile de pâine uscată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
14
Adăugați pătrunjelul, salvie, maghiran, cimbru, sare, piper și ceapa, țelina și mărul sotate. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
15
Adăugați untul topit și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
16
Adăugați oul și amestecați bine în amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
17
Adăugați bulionul pentru a se umezi și amestecați bine. Nu-ți fie teamă să bagi mâna în amestec pentru a amesteca bine ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
18
Utilizați umplutura fie pentru a umple un curcan de 12 lire, fie ca garnitură, ungând o caserolă de 2 litri și umpleți cu dressing. Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute. Dacă se dorește o crustă superioară crocantă, îndepărtați capacul pentru ultimele 5 minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista