Curcan
Turcia durează aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,69 USD per porție. O porție conține 1151 de calorii, 116 g de proteine și 66 g de grăsimi. Un amestec de piper, ulei de măsline, țelină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: cel mai bun sos de curcan pregătit înainte de Sara Moulton și sfaturi de curcan pentru cioplit, supă de curcan cu lămâie de casă și supă cu tăiței de curcan cu jalapeno și CADARE DE ZIUA DE CURCUN OXO CU IAGUR PICANT.
Instrucțiuni
Echipament special: 1 folie folie de aluminiu, pentru cort
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Scoateți ambalajul, scurgeți curcanul și ștergeți exteriorul cu prosoape de hârtie. Apoi scoateți gâtul și măruntaiele din cele două cavități.
Puneți pieptul de curcan cu partea în sus într-o tigaie puțin adâncă de 2 1/2 sau 3 inci adâncime. Umpleți curcanul și ungeți sau stropiți curcanul cu ulei. Asezonați cu sare și piper. Introduceți un termometru pentru carne pentru cuptor în partea cea mai groasă a coapsei.
Pune curcanul în cuptorul la 325 de grade F. Nu ungeți și nu deschideți ușa cuptorului timp de 2 ore și 10 minute din timpul de gătire. După ce au trecut 2 ore, 10 minute din timpul de gătire, curcanul va fi de un maro auriu deschis. Ungeți curcanul cu uleiul rămas și puneți un cort de folie de aluminiu ușoară peste piept și continuați gătitul. Continuați să prăjiți până când coapsa atinge o temperatură de 180 de grade F. Odată gata, lăsați curcanul să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a tăia.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o tigaie, mărunțiți cârnații și gătiți până când nu mai sunt roz.
Scoateți pe un prosop de hârtie, astfel încât excesul de grăsime să fie absorbit.
Scurgeți tigaia, rezervând 1 lingură de grăsime.
Se caleste marul in grasime. Pus deoparte.
Se topesc cele 2 linguri de unt si se calesc ceapa si telina (aproximativ 5 minute).
Puneți cuburile de pâine uscată într-un castron mare.
Adăugați pătrunjelul, salvie, maghiran, cimbru, sare, piper și ceapa, țelina și mărul sotate. Se amestecă.
Adăugați untul topit și amestecați bine.
Adăugați oul și amestecați bine în amestecul de umplutură.
Adăugați bulionul pentru a se umezi și amestecați bine. Nu-ți fie teamă să bagi mâna în amestec pentru a amesteca bine ingredientele.
Utilizați umplutura fie pentru a umple un curcan de 12 lire, fie ca garnitură, ungând o caserolă de 2 litri și umpleți cu dressing. Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute. Dacă se dorește o crustă superioară crocantă, îndepărtați capacul pentru ultimele 5 minute de coacere.