Curcan

Curcan
Turcia durează aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,69 USD per porție. O porție conține 1151 de calorii, 116 g de proteine și 66 g de grăsimi. Un amestec de piper, ulei de măsline, țelină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: cel mai bun sos de curcan pregătit înainte de Sara Moulton și sfaturi de curcan pentru cioplit, supă de curcan cu lămâie de casă și supă cu tăiței de curcan cu jalapeno și CADARE DE ZIUA DE CURCUN OXO CU IAGUR PICANT.

Instrucțiuni

1
Echipament special: 1 folie folie de aluminiu, pentru cort
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Cârnați Italieni Sau De Porc1 Kilogram De Cârnați Italieni Sau De Porc
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cârnați Italieni Sau De Porc în VracCârnați Italieni Sau De Porc în Vrac
3
Scoateți ambalajul, scurgeți curcanul și ștergeți exteriorul cu prosoape de hârtie. Apoi scoateți gâtul și măruntaiele din cele două cavități.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet (12 Uncii) Cuburi De Umplutură Cu Ierburi1 Pâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet (12 Uncii) Cuburi De Umplutură Cu Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet Cuburi De Umplutură Cu IerburiPâine Albă Uscată Cuburi Sau 1 Pachet Cuburi De Umplutură Cu Ierburi
4
Puneți pieptul de curcan cu partea în sus într-o tigaie puțin adâncă de 2 1/2 sau 3 inci adâncime. Umpleți curcanul și ungeți sau stropiți curcanul cu ulei. Asezonați cu sare și piper. Introduceți un termometru pentru carne pentru cuptor în partea cea mai groasă a coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pune curcanul în cuptorul la 325 de grade F. Nu ungeți și nu deschideți ușa cuptorului timp de 2 ore și 10 minute din timpul de gătire. După ce au trecut 2 ore, 10 minute din timpul de gătire, curcanul va fi de un maro auriu deschis. Ungeți curcanul cu uleiul rămas și puneți un cort de folie de aluminiu ușoară peste piept și continuați gătitul. Continuați să prăjiți până când coapsa atinge o temperatură de 180 de grade F. Odată gata, lăsați curcanul să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Într-o tigaie, mărunțiți cârnații și gătiți până când nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți pe un prosop de hârtie, astfel încât excesul de grăsime să fie absorbit.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Scurgeți tigaia, rezervând 1 lingură de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se caleste marul in grasime. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
11
Se topesc cele 2 linguri de unt si se calesc ceapa si telina (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Se ia de pe foc.
13
Puneți cuburile de pâine uscată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Adăugați pătrunjelul, salvie, maghiran, cimbru, sare, piper și ceapa, țelina și mărul sotate. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Adăugați untul topit și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
16
Adăugați oul și amestecați bine în amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
17
Adăugați bulionul pentru a se umezi și amestecați bine. Nu-ți fie teamă să bagi mâna în amestec pentru a amesteca bine ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
18
Utilizați umplutura fie pentru a umple un curcan de 12 lire, fie ca garnitură, ungând o caserolă de 2 litri și umpleți cu dressing. Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute. Dacă se dorește o crustă superioară crocantă, îndepărtați capacul pentru ultimele 5 minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista